AutoClipX 3.6.5.0

AutoClipX 3.6.5.0

Developer's description
Published by 12Bytes.org on 5 Sep 2016
 • Size

  2.40 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $9.95 Buy full version
 • Updated

  5 Sep 2016
 • Downloads

  1,249 (1 last week)

"copiați automat conținutul selectat"

Copiați și lipiți ... cu mouse-ul!

Dispunând de ClipMan, AutoPaste și AutoWin

AutoClipX copiază automat conținutul pe care l selectați cu mouse-ul, în timp ce lipirea este realizată prin simpla apăsare pe un buton al mouse-ului, la fel ca pe un sistem Linux, cu excepția AutoClipX este capabil de mult mai mult decât simpla copiere și lipire.

Unele dintre cele mai importante funcții sunt:

ClipMan: Un manager rudimentar clipboard care vă permite să inserați rapid dintr-o selecție a ultimelor 10 siruri de caractere de text care au fost copiate, precum și 10 elemente suplimentare statice de text pe care le puteți edita.

Formatarea: benzi automat conținut din textul copiat, cum ar fi HTML marcare, spații, numere, feed-uri de linie și multe altele, sau pentru a crea propriile opțiuni de formatare. Textul stripat poate fi înlocuit cu altceva, dacă alegeți.

Multi clic selectați: Multe programe vă permit să evidențiați un cuvânt, o linie sau paragraf cu mai multe clicuri de mouse-ul din stânga în loc de a fi nevoie să trageți cursorul. AutoClipX poate copia automat textul selectat în acest fel, dar numai în timp ce cursorul este o I-Beam (restricționat pentru siguranță).

AutoWin: învață ce ferestre program de lucru cu și comută automat între ele, după cum copiați și lipiți.

AutoPaste: Accelerarea operațiuni suplimentare cu lipire automată! Pur și simplu selectați ceva și va fi copiat automat și apoi lipite la ultima fereastră de program pe care l-ați inserat la.

AutoSave: Scrieți tot ceea ce copiați sau inserați într-un fișier text. Aceasta este o caracteristică de mare, dacă tot ce trebuie să faceți este să magazin de text copiat fără să lipiți, sau doar doriți să păstrați o copie de rezervă a ceea ce a fost copiat sau lipit.

Siguranță: copiere automată cu AutoClipX este reglementată de mai multe moduri de a preveni copierea nedorite și lipirea în aplicațiile pe care doriți să le ignorați, sau să lucreze cu exclusiv, inclusiv în funcție de tipul de cursor, fereastra de pe lista neagră sau whitelisting, fereastra de control pe lista neagră și prin utilizarea de hot-keys. Pentru a asigura un control mai fină, puteți restricționa copierea și lipirea de tipul cursorului.

Requirements: none

What's new in this version: Misc. bug fixes and small changes. See the change log for a complete list: http://12bytes.org/software/autoclipx/change-log-acx

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AutoClipX on 5 Sep 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AutoClipX Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (4 votes)
Good
Your rating
Your review