Clip Plus 6.11

Clip Plus 6.11

Developer's description
Published by Crystal Office Systems on 4 Aug 2020

"Puternic extender Clipboard."

Clip Plus îmbunătățește Windows Clipboard, făcându-l un instrument de putere adevărată.

Ferestre Clipboard este stocarea built-in pentru transferul de date între diferite aplicații. Tu nu vezi în mod normal clipboard-ul: funcționează în fundal, prin menținerea elementele pe care le copia sau a tăia, și permițându-vă să le introduceți în alte documente cu comanda pastă.

Cut, Copy, Paste și capacitățile de Windows funcționează bine pentru transferul de date unice de date, dar nu este utilă dacă doriți să mutați o mulțime de date sau să păstrați datele mai mult decât până la următoarea reducere sau copie. Deoarece Windows suprascrie clipboard dacă ești pregătit sau nu.

Clip Plus funcționează alături regulat clipboard-ul Windows și în mod automat apucă și salvează text. imagini și obiecte în care acestea sunt copiate în Clipboard Windows - a le face disponibile pentru economisire, reutilizare, și de imprimare.

Sistemul este accesibil și ușor de utilizat. O pictogramă tavă oferă acces rapid la programul și un indicator de dacă sunteți în moduri de captură sau pauză; aveți posibilitatea să deschideți afișajul principal, unde sunt stocate elementele tăiate. Puteți crea și salva grupuri de elemente, și memora mesaje text individuale și elemente grafice; text și grafică pot fi tipărite.

Opțiunile includ căutare la nivel mondial, cu mai multi parametri, salvează automat, pictograma animație, taste la nivel de sistem, pasta de rapid și un efect de sunet opțională de alegere atunci când un element este capturat.

Cu Clip-premiat Plus ca partenerul tău pentru Windows, vă va duce în Clipboard underpowered și transforma într-o timesaver neașteptat de puternic.

Requirements: n/a

What's new in this version: New look and feel. Dramatically improved database performance. Drag and drop between groups. Screen capture now supports multi-display systems. Editable hyperlinks. Capture screen area now shows area size.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Clip Plus on 4 Aug 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Clip Plus Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (3 votes)
Poor
Your rating
Your review