ClipMate Clipboard Extender 7.5.26

ClipMate Clipboard Extender 7.5.26

Developer's description
Published by Thornsoft Development, Inc. on 11 Mar 2016

"Extender Clipboard, Hold Mii de clipuri."

ClipMate îmbunătățește clipboard-ul Windows, ceea ce face un instrument de putere adevărată. Cut / copy paste capacitatea de Windows funcționează bine pentru transferul de date unice de date, dar nu este utilă dacă doriți să mutați o mulțime de date sau să păstrați datele mai mult decât până la următoarea Cut sau Copy (moment în care pentru Windows suprascrie clipboard dacă erai gata sau nu!). ClipMate lucrează alături de clipboard-ul Windows regulate și își aduce aminte fiecare bucată de date (text și grafică), care vă tăiați sau copie. Odată ce datele dumneavoastră este în ClipMate, puteți selecta un element și este plasat automat inapoi pe clipboard sau direct în aplicația pe care o utilizați. Puteți vizualiza, imprima, edita, reformata, pentru a converti la litere mari / mici, căutare, redenumire, și reordona elementele clip. Există chiar și o ortografic built-in. Puteți crea un numar nelimitat de colecții pentru a stoca datele dumneavoastră, și aveți control deplin asupra normelor de reținere, astfel încât colecțiile se va potrivi procesul dumneavoastră de lucru proprii. De exemplu, puteți folosi o colectie "Primite", ca un catch-all, și de a crea colecții "sigur" de subiecte, cum ar fi Sfaturi n trucuri, inchideri Scrisoare frecvent utilizate, miniaturi, URL-uri de Internet cald, Proiect de cercetare, sau orice altceva doriti. PowerPaste exclusiv ClipMate vă permite să inserați rapid cantități mari de date cu usurinta.
Nou pentru versiunea 7.5: Suport ClipBar pe 64 de biți.
Cu ClipMate ca Windows companion, vă va lua clipboard familiar underpowered și transforma într-o timesaver neașteptat de puternic.

Requirements: Pentium, 64MB Ram, 50MB free disk, 16-bit Color, XP or Vista

What's new in this version: 64-bit ClipBar Support On Windows7 and Windows 8

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ClipMate Clipboard Extender on 11 Mar 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ClipMate Clipboard Extender Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review