Clipboard Extender 2.02

Clipboard Extender 2.02

Developer's description
Published by CAVU Software on 21 Aug 2014

"Magazin / organiza din clipboard permanent!"

Nu mai căutați de documente obscure care au ca unul pată de cerneală de text sau formatare. Extensii Clipboard vă permit să utilizați și organiza sute de clipboard. Seturi de Clipboard extensii poate conține până la 256 de clipboard și puteți avea un număr nelimitat de seturi.
Clipboard este unul dintre instrumentele cele mai utile pentru calculator dezvoltate vreodată. Limitarea principală este că există doar un singur clipboard asupra sistemului și că este temporară. Cu extensiile clipboard puteți copia fiecare element și salvați-l într-o extensie clipboard. Pentru a le utiliza, selectați extensia pe care doriți să o utilizați, pune-l în clipboard și lipiți-l. Extensii Clipboard poate fi folosit în orice ordine și refolosite ori de câte ori doriți.

Nu numai că puteți salva clipboard dumneavoastră permanent, dar le puteți organiza în seturi pentru a găsi cu ușurință un anumit clipboard. Crearea unui set de text utilizate frecvent în scrisoare de afaceri. Creare seturi de formate și formule de calcul Excel utilizate frecvent. Generarea un CV personalizat în câteva minute prin stocarea tuturor elementelor de CV-urile, inclusiv toate modurile diferite pe care trebuie să descrie fiecare lucru, într-un singur set de extindere clipboard. Aveți posibilitatea să deschideți pur și simplu că set și lipiți un obicei relua împreună repede.

Spre deosebire de Clipboard Office, extensii Clipboard lucra oriunde copy / cut și paste sunt acceptate. În e-mail, medii de dezvoltare software, baze de date, comenzi de administrare chiar DOS.

Clipboard Extender este parte a pachetului CAVU software de productivitate, un set de utilități și extensii shell care extinde capacitatea de a gestiona informațiile de pe computer. Veți putea instala (și dezinstalarea) toate produsele CAVU. Puteți să vă înregistrați sau dezinstala oricare dintre aplicațiile.

Jumătate de preț, ca parte a pachetului de productivitate CAVU!

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Clipboard Extender on 21 Aug 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Clipboard Extender Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review