Clipdiary Free 1.09

Clipdiary Free 1.09

Developer's description
Published by Softvoile on 8 Nov 2016
 • Size

  2.83 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  8 Nov 2016
 • Downloads

  341 (2 last week)

"Manager de istoric pentru Clipboard gratuit"

Conținutul clipboardului standard Windows se modifică în mod constant pe măsură ce îl utilizați pentru a copia și a insera diverse informații. Dar datele dvs. nu sunt stocate pentru o lungă perioadă de timp - atunci când opriți calculatorul sau copiați doar alt text, datele se pierd. În cele mai multe cazuri, aceasta nu este o problemă, dar ați avut vreodată nevoie de textul pe care l-ați copiat acum 30 de minute sau o oră? Poate că calculatorul dvs. este agățat și programul nu a salvat datele sau poate că ați copiat câteva informații interesante dintr-o pagină web, dar ați fost distrasi și ați uitat să îl lipiți acolo unde doriți? Sau pur și simplu doriți să amintiți ce faceți la computer cu o lună sau un an în urmă. Există multe cazuri în care este posibil să doriți să examinați conținutul clipboardului. Avem o soluție.

 Instalați utilitarul nostru Clipdiary și nu veți pierde niciodată date copiate. Utilitarul, care rulează la pornirea Windows, va înregistra totul plasat în clipboard în baza de date. În orice moment, puteți vizualiza istoricul clipboard-ului, copiați-l înapoi în memoria cache sau lipiți-l într-o aplicație. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați combinația de taste "Ctrl + D" sau să faceți clic pe pictograma programului din bara de sistem.
 
 Clipdiary poate loga istoricul clipboard-ului și poate înregistra date în mai multe formate: text simplu, RTF (Rich Text Format) și imagini (BMP), html, fișiere și așa mai departe. Deci, pe lângă salvarea unor părți de text, puteți face cu ușurință o serie de capturi de ecran, iar Clipdiary le va salva pentru dvs.
 
 Ce poate face Clipdiary pentru mine?
 * Economisi timp.
 * Activați accesul rapid la datele copiate recent pentru reutilizare.
 * Permiteți găsirea datelor copiate ieri, o zi sau o săptămână în urmă. Nimic nu se va pierde. De ce nu încercați?

Requirements: not

What's new in this version: * Initial version, based at feature set of Clipdiary 3.0 with bug fixes and improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Clipdiary Free on 8 Nov 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Clipdiary Free Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (1 votes)
Poor
Your rating
Your review