Hot Copy Paste 9.3

Hot Copy Paste 9.3

Developer's description
Published by Comfort Software Group on 27 Mar 2021

"Îmbunătățește pentru Windows Clipboard!"

Îmbunătățiți Ferestre Clipboard cu mai multe fragmente, de stocare sigure și de căutare full-text. Hot Copy Paste funcționează în fiecare program de sprijin pentru Windows Clipboard, și funcționează în multe ce nu face. Cut, copy si paste cât mai multe fragmente ca ai nevoie la o dată! Hot Copy Paste va stoca informațiile pe care le copiați în clipboard, astfel încât acesta nu va fi pierdut chiar și după ce reporniți PC-ul.

Hot Copy Paste este mai bine Clipboard. Scoaterea built-in limitări de Windows Clipboard, noul utilitarul clipboard vă permite să copiați, taie și să lipiți mai multe bucăți de informații dintr-o dată. Înregistrarea fiecărui indepartate, cum ar fi secțiuni de text, sau pagini Web, imagini, tabele și alte obiecte, Hot Copy Paste le va stoca în siguranță pentru o utilizare viitoare. Informații Copy Paste cald magazine copiați și paste, asa ca nu va fi pierdut chiar și după ce reporniți PC-ul!

Preocupat de securitate? Hot Copy Paste va cripta informații vă tăiați și copiați cu un algoritm Blowfish standard în industrie și o cheie de criptare puternică, făcând fragmente de vizibile pentru ochii tai numai. Aveți posibilitatea să atribuiți chiar numele de fragmente ascund conținutul lor și să specificați programe din care Hot Copy Paste nu va ține nici fragmente.

Managerul clipboard suportă toate aplicațiile de sprijin cu Windows Clipboard, și permite mai multe programe care nu fac prin lipirea textul ca serie de apăsări de taste. Puteți seta Hot Copy Paste pentru a insera textul în codul HTML sau elimina toate formatarea prin lipirea de text simplu. Desigur, Hot Copy Paste acceptă orice format recunoscut de Windows Clipboard, permițându-vă să copiați, taie și lipi text, grafice, tabele, clipuri audio, și alte obiecte încorporabil.

Hot Copy Paste îl face ușor pentru a naviga prin mii de fragmente. Sprijinirea grupare și filtrare, precum și efectuarea de căutare full-text pentru fragmentul în nevoie, utilitarul clipboard face gestionarea de date să copiați, taie și lipiți ușor. Și doar în cazul în care lipiți câteva fragmente mai des decât alții, sunt Favorite pentru fragmente.

Requirements: Windows

What's new in this version: Lots of fixes and improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Hot Copy Paste on 27 Mar 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Hot Copy Paste Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (3 votes)
Medium
Your rating
Your review