Swift Paste 2.1

Swift Paste 2.1

Developer's description
Published by Swift Paste on 1 May 2012

"Paste Swift este un program de clipboard puternic."

Paste Swift este un puternic instrument de program de clipboard. Clipboard-ul Windows pot stoca doar unul de date atunci când taie / copia datele. Paste Swift poate stoca mai multe texte / imagini din clipboard şi pasta de uşor aceste texte / imagini pentru a se concentreze fereastră. În caz contrar, utilizatorul poate stoca, de asemenea, având în vedere texte / imagini pentru a lipi Swift, de exemplu, e-mail / website-ul / parola / adresa / info / etc, apoi lipiţi-le în orice moment. Paste Swift se află întotdeauna cel mai important de pe ecran. Ghid de utilizare nevoie de doar faceţi clic pe imaginea de text / o dată, apoi textul / imaginea fi lipite direct pentru a se concentra fereastră. Este ca si cum lipit de text / imagine de sine program de aplicaţie. Paste Swift au nevoie de nume de utilizator şi parola de autentificare. Se poate asigura că doza Info utilizator nu a accesat de către alţii.

Requirements: 32Mb of RAM, 32Mb of Disk Space.

What's new in this version: 1.Support UNICODE. 2.Add a Fixed List. 3.Add skins. 4.Allow user to add main menu. 5.Allow user to change menu font.

 • Updated

  1 May 2012
 • Downloads

  530 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Swift Paste on 3 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Swift Paste Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0.5/5 (3 votes)
Bad
Your rating
Your review