010 Editor 13.0

010 Editor 13.0

Developer's description
Published by SweetScape Software on 21 Sep 2022

"Edita nimic. Profesională text / editor hex."

010 Editor este un profesionist de text / hex editor conceput pentru a edita orice fișier, unitate, sau procesul de pe calculatorul dumneavoastră. Folosind tehnologia noastră unică binară Șabloane, 010 Editor permite ca un fișier binar pentru a fi analizat într-o structură de date care poate fi înțeleasă. Are un ușor de utilizat editor cu Decupare standard, Copiere și Lipire, suport pentru fișiere mari, precum și nelimitat Undo și Redo pentru toate operațiunile de editare. Utilizați Inspectorul de a edita cu ușurință datele într-o serie de formate diferite. Un set de editare sofisticate și instrumente de analiză sunt incluse, cum ar fi Căutare / Înlocuire, Binary Comparați, histograme, Data Sume, Conversii ASCII / EBCDIC / UNICODE, Find in Fisiere, Înlocuiți în fișiere, Importul / Exportul, Evidențierea, Marcaje, și de imprimare. O expresie Calculator integrat folosind sintaxa C este furnizat și Scripturile pot fi scrise pentru a automatiza mai multe sarcini diferite. Conține o arhivă online de șabloane și scripturi care sunt disponibile pentru download.

What's new in this version: Projects and Workspaces, tear-off tabs, Goto Definition, middle-click scrolling, merging, m68k disassembler.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 010 Editor on 26 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
010 Editor Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review