NotePro 4.7.9

NotePro 4.7.9

Developer's description
Published by Crystal Office Systems on 19 Nov 2023

"procesor de text foarte capabil."

În cazul în care aveți nevoie pentru a crea sau edita fișiere text și doriți ceva cu mai multe opțiuni decât Notepad implicit și programele pe care WordPad vin cu Windows, dar nu au nevoie de complexitatea costisitoare de cuvinte-procesoare, verifica NotePro. Cu toate că are multe caracteristici puternice de obicei, găsit într-un cuvânt-procesor, este foarte simplu de utilizat.
NotePro are o interfață curată, atractiv, care pune aproape toate opțiunile de care veți avea nevoie dreapta pe bara de butoane bine concepute. NotePro se ocupă de fișiere text standard, și de asemenea creează și salvează Rich Text Format, Word doc și docx, Adobe PDF, Windows Write și fișiere HTML folosite de Microsoft Word și alte cuvânt-procesoare. Puteți avea mai multe documente deschise la un moment dat.
Alte opțiuni includ un control complet asupra aspectului textului. Folosi orice font instalat pe sistemul dumneavoastră, controlați dimensiunea fontului și atributele, și de a folosi de asemenea un text colorat, inclusiv fundal umple. Pe ecran poate crește rapid sau micșora dimensiunea textului, adăugați text super- sau subscript, și modificați alinierea textului (stânga la același nivel, centrat sau la dreapta la culoare). De asemenea, puteți crea rapid liste numerotate sau cu marcatori, insera imagini și semne de carte. Ca un cuvânt-procesor, NotePro vă permite să creați stiluri particularizate pentru text - definiți un font, fata, atribute, culoare, aliniere, etc - care vă permite să aplicați cu ușurință un stil pentru un anumit text.
NotePro are, de asemenea, un built-in verificatorul ortografic, și vă permite să importați text din fișierele existente. NotePro, de asemenea, vă permit să încorporați sau link-ul către obiecte și imagini. Alte caracteristici includ modificarea cazul text la toate de sus sau de jos, calculator, și harta de caractere, previzualizare font în fereastra de selectare a fontului, astfel încât să obțineți o privire rapidă la ceea ce un font arata si previzualizare imprimare.
NotePro este ușor de utilizat și oferă o mulțime de caracteristici. Într-un pachet destul de mic, încorporează aproape toate caracteristicile cele mai utilizate ale unui cuvânt-procesor, fără a fi nevoie să învețe cum să folosească un singur; De fapt, dacă utilizați un cuvânt-procesor frecvent, s-ar putea găsi te utiliza în schimb mai multe documente.

Requirements: n/a

What's new in this version: Updated look and feel. Support for Windows 11. Large toolbar icons option. Improved support for high-DPI. Fixed kerning and bulleted list issues.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested NotePro on 19 Nov 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
NotePro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (2 votes)
Poor
Your rating
Your review