Foxit PhantomPDF Business 9.5.0.20723

Foxit PhantomPDF Business 9.5.0.20723

Developer's description
Published by Foxit Software Inc. on 18 Apr 2019

"Editor PDF, robust pentru nevoile întreprinderii"

Caracteristici noi în Foxit PhantomPDF 9.0

Caracteristicile de accesibilitate
Evaluează accesibilitatea PDF-urilor și rezolvă problemele de accesibilitate în PDF-uri pentru a facilita utilizarea de către utilizatorii cu dizabilități a fișierelor PDF, cu sau fără cititoare de ecran sau alte programe software / hardware asistive.
Oferă instrumente și panouri puternice pentru a eticheta fișiere PDF, seta text alternativ, atinge ordinea de citire și multe altele pentru a face PDF-urile accesibile. (Numai pentru afaceri)
Sprijină citirea și navigarea accesibile prin setarea preferințelor de accesibilitate care controlează afișarea documentelor și ordinea de citire, utilizând comenzile rapide de la tastatură și citirea fișierelor PDF în vizualizarea reflow.
Exportă fișiere PDF în text accesibil care poate fi convertit într-un formular pe care utilizatorii cu deficiențe de vedere le pot utiliza.
â ¢ ¢ PDF 2.0 Suport
Permite utilizatorilor să vizualizeze documente PDF compatibile cu părți din referințele PDF 2.0 pentru a ține pasul cu procesul de dezvoltare ISO.
Integrarea cu Visual Basic for Applications (VBA)
Oferă interfețe pentru a permite utilizatorilor să utilizeze scripturi VBA pentru a avea PhantomPDF să lucreze cu Microsoft Office, inclusiv conversia PDF din Excel, umplerea formularului PDF, OCR și multe altele.
• Modul de editare cu reflow
Oferă un mod de editare cu reflow pentru ca utilizatorii să editeze conținutul documentului într-un mod continuu, ca într-un procesor de text.
• Căutați și înlocuiți
Permite utilizatorilor să găsească și să înlocuiască textul într-un document PDF, o funcție utilă de economisire a timpului pentru lucrătorii care lucrează în documente.
"Editarea straturilor"
Sprijină capacitatea de a importa, îmbina, a aplatiza, reordona și șterge straturile în documente PDF. (Business Edition)
Sprijină abilitatea de a reordona și șterge straturile în documente PDF. (Editie Standard)

Îmbunătățiri în Foxit PhantomPDF 9.0
• Imbunatatirea instalarii si activarii
Permite utilizatorilor să dezactiveze pluginul creator Foxit PDF în IE / Chrome / Firefox în timpul instalării și să activeze Foxit PhantomPDF cu cod de activare prin linia de comandă.
??? Căutare avansată

Pentru mai multe detalii. vizitați: https://www.foxitsoftware.com/pdf-editor/version-historyphp

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Foxit PhantomPDF Business on 18 Apr 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Foxit PhantomPDF Business Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review