Text Hawk Text Editor 5.01

Text Hawk Text Editor 5.01

Developer's description
Published by Wingenuity, Inc. on 18 Jan 2019

"Rapid, în mai multe limbi editor de text pentru Windows"

Hawk text este o rapid, multi-language editor de text pentru Windows, care imbina utilitatea cu simplitate. Experimentaţi uşurinţa-de-control şi putere ca să editaţi fişiere text simplu efort, codul sursă, de programare şi cu HTML Text Editor text Hawk. Interfaţa cu utilizatorul Text Hawk simplificat vă oferă posibilitatea de a face exact ceea ce ai alege sa faci fără întreruperi nedorite. Caracteristici simple de text Hawk de toate servesc pentru a face fel de uşor ca posibil pentru tine de a fi mai productivi şi eficienţi. Caracteristicile includ: evidenţierea atractive de culoare de sintaxă, interfata documentelor pe file, expresie puternică regulat căutarea şi înlocuirea, de viteză şi performanţă superioară pentru editarea de fişiere de mari dimensiuni, indentare auto configurabil, o matrice de comenzi rapide de la tastatură, mai multe meniuri de context, de peste douăzeci de limbi de programare si de scripting disponibile, şi mult mai mult. În esenţă, Hawk Textul are toate caracteristicile de care aveţi nevoie ca o putere de utilizator, dar fără toate umfla, care va intra in modul de lucru. Acest editor premiat textul este accesibil şi vine cu o susţinută de 30 de zile necondiţionată de garanţie de 100% de bani înapoi.

Requirements: 16 MB RAM (64 recommended)

What's new in this version: New tabbed document interface, color syntax highlighting, improved speed and performance for editing much larger files, includes additional languages, and powerful regular expression was added

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Text Hawk Text Editor on 19 Jan 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Text Hawk Text Editor Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review