TextPipe Standard 11.6

TextPipe Standard 11.6

Developer's description
Published by DataMystic on 20 May 2020
 • Size

  27.22 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $169 Buy full version
 • Updated

  20 May 2020
 • Downloads

  1,032 (4 last week)

"Găsiți și înlocuiți în site-uri web și cod rapid!"

Slam-dunk cele mai provocatoare coduri sau sarcini de editare a site-ului cu TextPipe - un utilitar puternic de procesare a textului care combină 300 de operațiuni de conversie, traducere și filtrare pe mai multe fișiere text sau binare. Actualizați textul utilizând căutarea și înlocuiți, care acceptă potrivirea tiparului perl, potrivirea de sunete, potrivirea modificării distanței și listele de căutare / înlocuire. Conversia fișierelor de la sistemele informatice străine între formatele de feed-uri DOS, Macintosh și Unix. Conversia între formate Unicode și alte 150 de codificări de text, cum ar fi japoneză Shift-JIS și chineză BIG5. Împărțiți sau adăugați fișiere, adăugați sau eliminați linii sau coloane, eliminați spațiile goale de la începutul sau sfârșitul fiecărei linii, eliminați liniile goale, eliminați etichetele HTML, eliminați liniile duplicate, adăugați numere de linii, sortați, centrale sau dreapta justificați textul, remapă caracterele ANSI sau Unicode, extinde sau contractează filele, elimină backspaces, elimină caracterele binare, tamponează sau taie sau forțează linii la o lățime predeterminată, generează liste de cuvinte și multe altele. Restricționați filtrele să funcționeze în intervale de linii sau coloane, câmpuri delimitate în CSV sau tab, linii care se potrivesc sau nu se potrivesc cu un model și înlocuiți căutările (permiteți capitalizarea textului de înlocuire etc.). TextPipe poate fi complet automatizat prin linia de comandă sau scripted printr-o interfață COM. Mânerează fișiere chiar mai mari de 2 GB. Jurnalele de audit complete monitorizează listele de filtrare, fișierele modificate și modificările efectuate. Mai mult de 100 de fișiere de filtru de exemplu sunt incluse împreună cu un manual online și un tutorial cuprinzător. Câștigătorul premiului SIA "Best Application". "Un utilitar de procesare a textului pe steroizi" -Win2000 Sfaturi. "Având în vedere cantitatea de muncă bruta pe care am salvat-o folosind opțiunile de filtrare și automatizare TextPipe, trebuie să recunosc că software-ul dvs. nu este doar o adăugare plăcută la un editor de text, ci un instrument de utilizare zilnică pentru orice dezvoltator serios de web. folosind-o. "- Revista Experimentală

Requirements: 64MB RAM, 15MB free disk space

What's new in this version: * New filter to Remove Diacritics from Unicode text. * Script filter now uses syntax highlighting. * Updated "Convert HTML/XML Entities to Text" to fully support HTML5, with ~2200 entities now supported.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested TextPipe Standard on 20 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
TextPipe Standard Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review