Acritum Sophisticated Rename 3.106

Acritum Sophisticated Rename 3.106

Developer's description
Published by Acritum on 4 Oct 2012
 • Size

  154.48 KB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows,
 • Price

  $29.95 Buy full version
 • Updated

  4 Oct 2012
 • Downloads

  480 (1 last week)

"Fișier redenumirea lot și alte prelucrări."

Redenumirea sofisticat este un puternic utilitar pentru Windows care simplifică procesarea lotului de diferite tipuri de fișiere, inclusiv fotografii și muzică.

Caracteristica cea mai proeminentă a programului este că ea nu utilizează reguli predefinite de redenumire. Specificați regulile pentru o anumită sarcină redenumirea cu ajutorul tipurile de date reglabile vizual. De exemplu, variabilele pot extrage anumite părți ale numelui fișierului inițial, contoare pot enumera fișiere, atât în ​​moduri numerice și alfabetică, condiționale permit să se aplice modele redenumirea diferite în funcție de condițiile dorite, de exemplu, data sau conținutul fișierului.

Pe lângă funcțiile de redenumirea, Redenumire sofisticat este, de asemenea, capabil de a schimba atributele de fișier, data, ora și chiar și în cazul de nume de fișiere.

Un progres real în software-ul redenumind este introducerea de plugin-uri redenumirea. Un plug-in poate salva ziua în care toate celelalte programe redenumirea nu reușesc să rezolve sarcina este necesar.

Webmasterii vor găsi că este util pentru a redenumi mai multe fișiere de pe servere FTP - aveți posibilitatea să utilizați șabloane obișnuiți să o facă!

Redenumirea sofisticat va starni interesul de fotografi, deoarece are un vizualizator Exif intern și editor de fișiere JPG și TIF. Editor Exif poate efectua diferite data și ora Exif manipulări, cum ar fi schimbarea de timp pentru fotografii cu setările de timp greșite. Există, de asemenea, posibilitatea de a crea mai multe comenzi rapide (*. Lnk files) pentru fotografii și orice alte fișiere șablon cu SR. Iubitorii de muzică vor fi, de asemenea, incantati ca aproape la fel Editor este pus în aplicare pentru MP3 ID3 tag-uri. Este demn de menționat faptul că utilizatorul este capabil de a introduce orice Exif sau ID3 tag-ul în șablonul redenumirea.

În ceea ce privește siguranța fișier este în cauză, Redenumirea sofisticat oferă o previzualizare în timp real pentru orice schimbare în șablonul redenumirea. Acest lucru înseamnă că nu trebuie pentru a redenumi fișierele pentru a vedea cum funcționează șablonul. De asemenea, este posibil pentru a restabili numele fișierelor vechi chiar și după procesul de redenumire. Programul de asemenea, păstrează un jurnal detaliat al tuturor operațiunilor.

Requirements: Screen 800x600

What's new in this version: Really cool release!

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Acritum Sophisticated Rename on 8 Oct 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Acritum Sophisticated Rename Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review