AllDup Duplicate File Finder 4.5.1

AllDup Duplicate File Finder 4.5.1

Developer's description
Published by MTSD on 20 Oct 2021
 • Size

  18.12 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  20 Oct 2021
 • Downloads

  2,139 (13 last week)

"Găsi și elimina fișierele duplicat de pe PC-ul dvs."

AllDup este instrumentul dumneavoastră de încredere pentru a vă ajuta să găsiți și să eliminați fișierele duplicate de pe computer. Acest freeware este capabil de a căuta pentru toate tipurile de fișiere în orice format, acestea pot fi stocate în și ușor ștergerea lor sau a le muta într-un folder separat de alegerea ta. AllDup utilizeaza un motor de căutare puternic, care poate găsi fișiere în diferite moduri, fie prin numele de fișier, conținut, extensie de fișier, date și atributele de fișier.

Eliberând hard disk-ul folosind acest instrument poate dura doar câteva minute ca AllDup are un algoritm de căutare rapidă. Se poate căuta dubluri în mai multe foldere, unități, depozite mass-media, CD-uri și DVD-uri. Fie că este vorba de muzică, clipuri video, fotografii digitale, filme, text, fișiere descărcate, întregi documente foldere și fișiere individuale, sunteți în căutarea pentru a elimina, puteți atinge obiectivul dvs. în cel mai scurt timp. Există, de asemenea, o construit în vizualizator care vă permite să verificați formate de fișiere și să le analizeze înainte de a decide pentru a le muta la un alt folder sau a le șterge definitiv de pe PC.

Cei care iubesc pentru a stoca fișiere MP3 pot beneficia de ajutorul AllDup pentru a se asigura nu duplicate sunt stocate în calculatorul dumneavoastră. Chiar și fișiere MP3 duplicat cu diferite ID3 tag-uri pot fi ușor căutate de către acest instrument freeware. Și este sigur de utilizat, deoarece nu se șterge automat fișierele fără permisiunea dumneavoastră. Puteți copia fișierele duplicate și mutați-le în altă parte sau le pot trimite doar la coșul de gunoi sau un folder de backup separat și a le restaura in orice moment ar trebui să este nevoie.

După căutarea de fișiere clona, ​​vă sunt convenabil dotate cu o lista de rezultate de căutare pe care le puteți salva în primul rând. Apoi, puteți să-l restabili înapoi mai târziu, în cazul în care aveți nevoie pentru a lucra pe ele din nou. Toate actiunile tale sunt, de asemenea, conectat în mod corespunzător. Puteți verifica în continuare înapoi ce pași ai făcut mai devreme dacă te afli la o pierdere atunci când veți începe din nou procesul.

Nu există nici o modalitate mai bună de a scapa de duplicate de pe PC-ul dvs., deoarece tot ce ai nevoie este software-ul AllDup. Este gratuit, ușor de utilizat și funcționează bine cu sistemele de operare Windows.

Requirements: Windows XP or higher

What's new in this version: Various optimizations and new enhancements have been introduced in various sections.

Top user review

File Finder
by alivan46 on 4 Feb 2015
Rating: (Medium) for version 3.4.24

0
1
I have used this program to find duplicate photos in my collection. The program is good, but slow. Therefore, use Duplicate Remover Free http://manyprog.com. Functional it is small, but it works fast.
Comments (1)
Comment on the review above.
kshu on 4 Feb 2015
But you are the owner of http://manyprog.com so how can your review be objective?
View all user reviews or Add your own.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AllDup Duplicate File Finder on 14 Oct 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AllDup Duplicate File Finder Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (17 votes)
Excellent
Your rating
Your review