Araxis Merge for Windows 2022.5757

Araxis Merge for Windows 2022.5757

Developer's description
Published by Araxis Ltd on 5 Aug 2022
 • Size

  63.53 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $269 Buy full version
 • Updated

  5 Aug 2022
 • Downloads

  883 (10 last week)

"Fișier avansata / comparație dosar și fuziune"

Merge este compararea fișier vizual (dif), care fuzionează și aplicarea de sincronizare dosar din Araxis. Foloseste-l pentru a compara și merge codul sursă, pagini web, XML și alte fișiere text cu performanta aplicatiilor native. Direct deschis și compara textul de la Microsoft Office (Word și Excel), OpenDocument, PDF și RTF. Compara imagini și fișiere binare. Sincronizarea dosare. Efectuați comentarii de cod și audituri. Lucrul cu ierarhiile dosar care conține mii de fișiere. Merge integrează cu multe CSM (versiune de control), sisteme și alte aplicații.

Pentru profesioniștii din domeniul juridic și de publicare: identifica instantaneu fiecare schimbare între diferite contractului sau proiecte manuscris. Direct deschis și compara textul de la Microsoft Office (Word și Excel), OpenDocument, PDF și RTF. Copierea textului din alte aplicații (cum ar fi Microsoft Word) și inserați-l direct într-o fereastră de comparație text.

Pentru ingineri software și dezvoltatori web: compara, înțelege și de a combina diferite versiuni de fișiere sursă. Lucrați rapid și precis, dacă se compară fișiere individuale sau reconcilierea ramuri întregi ale codului sursă. Utilizați comparație cu trei căi de a integra modificările făcute de tine, si cele facute de un coleg, cu o versiune comună strămoș.

Pentru managerii de eliberare și de control al calității: compara diferite ramuri de cod sursă pentru a da încredere totală că știi și să înțeleagă fiecare modificare făcută la fiecare fișier pentru o anumită eliberare. Compară lansări de produse pentru a fi sigur că numai fișierele așteptate au fost modificate. Creați un raport HTML sau XML de modificări pentru scopuri de audit.

Pentru comentatorii de cod și auditorilor: să identifice în context fiecare schimbare făcută între două sau trei ierarhii de cod sursă. Creați un HTML sau XML raport independent de constatări tale. Adăugați marcaje și comentarii la o comparație fișier sau folder, apoi salvați-l ca o arhivă singur fișier de email-uri altor membri ai echipei de revizuire.

What's new in this version: Various enhancements and bug fixes

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Araxis Merge for Windows for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review