Data Recovery Programs 2.0

Data Recovery Programs 2.0

Developer's description
Published by Data Recovery Programs on 3 May 2015

"Încercați programe excelente de recuperare a datelor Windows"

Descărcați astăzi unul dintre cele mai avansate software de recuperare a datelor pentru recuperarea documentelor șterse de pe orice dispozitive media de stocare a datelor. Deși există multe programe de recuperare a datelor neperformante, dar acest instrument este extrem de fiabil pentru a recupera fișiere șterse, recupera date pierdute și recupera programele pierdute din sistemele de fișiere Windows corupte sau deteriorate, inclusiv FAT și NTFS. Partițiile Windows corupte sunt scanate extensiv prin tehnici avansate și algoritmi puternici de scanare. Programele de recuperare a datelor sunt multe, dar cele care dau un rezultat perfect sunt rare. Un astfel de software este programul de recuperare a datelor. Afișează datele recuperate într-o structură asemănătoare unui arbore. În timp ce utilizează acest program de recuperare a datelor, utilizatorii văd previzualizarea completă a datelor recuperate și odată ce rezultatele recuperării datelor sunt verificate, utilizatorul poate salva fișierele / datele selectate corespunzătoare în locația dorită.
Programul de recuperare a fișierelor Windows este un instrument excelent de recuperare pentru toți utilizatorii aplicațiilor Windows, deoarece este rapid și ușor de utilizat pentru orice utilizator tehnic sau non-tehnic. Program avansat de recuperare a datelor care implică recuperarea datelor și funcționalitatea de restaurare a discului pentru a reînvie fișierele pierdute de pe unitatea de disc dur corupată sau formatată Recuperarea fișierelor șterse este foarte ușoară și simplă cu acest program de recuperare a datelor. Software-ul acceptă FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 din Windows 98 / NT / 2000 / XP / 2003 / Vista și Windows 7.
Program complet de recuperare a datelor oferind patru moduri de recuperare
* Desktop Recovery - permite recuperarea fișierelor șterse chiar și după utilizarea tastelor Shift + Del.
* Raw Recovery - permite recuperarea imaginilor, a documentelor de birou ms, a fișierelor zip, a fișierelor de sunet, a fișierelor grafice și a altor tipuri de fișiere folosind semnătura specifică antetului fișierului, alegând extensii de fișiere folosind programe de recuperare a datelor.
* Recuperare imagine - creează imaginea hard disk-ului pentru a recupera date din sectoare proaste din suporturile de stocare și de pe hard disk-ul sau unitățile care nu au reușit.
* Recuperare la distanță - oferă recuperare online de date și asigură securitatea datelor în timpul procesului de recuperare a datelor.

Requirements: Pentium II 400 MHz, 64 MB RAM, Minimum 10 MB Space

What's new in this version: Reduced price

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Data Recovery Programs on 3 May 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Data Recovery Programs Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review