iMazing 2.13.9

Developer's description
Published by DigiDNA on 10 Jun 2021
 • Size

  118.90 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39.99 Buy full version
 • Updated

  10 Jun 2021
 • Downloads

  3,596 (4 last week)

"DiskAid iPhone și iPad File Transfer"

DiskAid vă permite să conectați iPhone, iPod touch sau iPad prin USB și utilizați-l ca memorie extern, la fel ca și o unitate USB pentru iPhone!
Caracteristica de copiere de muzică și video permite să copiați biblioteca iPod de la orice dispozitiv la iTunes (inclusiv rating, liste de redare, contează și mai mult) sau orice altă locație de pe computer.
DiskAid oferă acces USB iPhone, astfel încât să puteți copia cu ușurință mesaje text (SMS) Contacte, Note, Istoric apeluri, mesagerie vocală, Voice memo-uri,
, Documente, clipuri video sau orice tip de fișier aveți nevoie.
DiskAid este compatibil cu PC-ul pentru Windows și Mac OS X.

A se vedea ce DiskAid pot face pentru tine

Vreau utilizarea de disc de pe iPhone (iPhone USB Drive)
Nu există nici un lucru, cum ar fi "utilizarea de disc" de pe iPhone, iar eu nu pot folosi iPhone-ul meu ca o memorie externă ca am folosit pe iPod la Classic mea pentru a copia fișiere de pe un computer la altul. Grație DiskAid aplicație desktop, pot transfera fișiere utilizând cablul USB.

Datele de acces pe iPhone
Am multe mesaje text (SMS) și meu "rola aparat de fotografiat" este plin de pe iPhone-ul meu, aș dori să transfere toate acestea pur și simplu și rapid pe calculatorul meu. Am învățat că DiskAid este ușor și îmi permite să răsfoiți și să copiați toate fișierele iPhone / iPod rapid.

Aplicații Partajare fișiere Asistență
Este enervant să lanseze iTunes, în scopul de a transfera documente către aplicații sau de a prelua fișiere stocate în foldere aceste aplicații ale documentului. DiskAid afișează automat pictograma fiecărei aplicații și mă permite cu ușurință să le acceseze și rapid de transfer de date, înainte și înapoi!

Requirements: iTunes 10.x

What's new in this version: DiskAid 5.4 Release date: September 13, 2012 New in this Version: Fully iOS 6 and iPhone 5 compatible DiskAid 5.46 Release date: February 25, 2013 New in this Version: Improved check for duplicates in media copy Bug fixes: Fixed button “Next” not working in Media Copy Fixed bug “Attempted to read or write protected memory.” Other bug fixes and stability improvements

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested iMazing on 10 Jun 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
iMazing Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review