EF Duplicate Files Manager 2021

EF Duplicate Files Manager 2021

Developer's description
Published by EFSoftware on 11 Jan 2021
 • Size

  3.07 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $14 Buy full version
 • Updated

  11 Jan 2021
 • Downloads

  2,499 (1 last week)

"Află duplicate dosar reale"

EF Duplicate Files Manager este un program util care vă ajută să aflați și remove duplicate dosar cu același nume, aceeași dimensiune, același conținut pe preciza căi, fișierele care ocupă loc de depozitare, astfel în mod inutil pe computer sau server.
Puteți lăsa programul să funcționeze în mai multe moduri. În cazul cel mai simplu te lasa aspectul de program pentru toate fișierele de același nume. Sau vă dau că numai astfel de fișiere trebuie să fie specificate în lista de rezultate, care prezintă, în plus, aceeași dimensiune a fișierului. Dacă este necesar, directorul EF Duplicate Files poate analiza chiar conținutul fișierului. Se indică atunci doar naivi, care sunt absolut identice.
EF Duplicate Files Managerul arată dacă se dorește în mai multe unități sau mai multe căi pentru naivi. Dincolo de faptul că este în măsură să analizeze conținutul fișierelor de arhivă. Formatele cele mai uzuale (RAR, ACE, ZIP și mult mai mult), sunt acceptate, precum și în fișiere imagine (IMG, ISO9660).
Mai mult diferite de filtre sunt disponibile, cu al cărui ajutor puteți limita căutarea la anumite tipuri de fișiere sau la data sau dimensiune a fișierelor.
O listă exclude dosar nu permite să fie căutat în această dosare includ subfoldere lor. Această funcție poate fi utilizată pentru a accelera procedura de căutare. De asemenea, dosare importante ale sistemului pot fi excluse de la căutare, astfel încât fișierele de sistem nu sunt chiar manipulate, adică backup-uri Windows.
După Manager EF Duplicate Files blocat de căutare, el prezintă păcăliți într-o policromie sprijinit listă clară,, găsit în conformitate cu criteriile de selectie stabilite anterior. Reprezentarea colorat face să recunoască o simplă și intuitivă posibil de fișiere similare. Ele pot să decidă acum, ceea ce doriți să faceți cu fișierele găsite. EF Duplicate Files Managerul va sustine aici, printre altele, cu funcții de ștergere, copiere, mutare sau redenumirea intrările. Sau puteți salva lista păcăliți găsite pentru prelucrare ulterioară. HTML formate, CSV sau textul ca simplu sunt acceptate.

Dicționar.
Shareware

Requirements: Typical Windows Installation

What's new in this version: More improvements

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EF Duplicate Files Manager on 11 Jan 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EF Duplicate Files Manager Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review