EF Duplicate MP3 Finder 20.05

EF Duplicate MP3 Finder 20.05

Developer's description
Published by EFSoftware on 13 May 2020
 • Size

  1.92 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $14 Buy full version
 • Updated

  13 May 2020
 • Downloads

  2,334 (1 last week)

"Găsiți MP3, iTunes, WMA, FLAC, OGG duplicate"

EF Duplicate MP3 Finder este un program util care vă ajută să aflați și elimina fișiere audio duplicat cu aceleași sau similare proprietăți, fișierele care ocupă loc de depozitare, astfel în mod inutil pe computer sau server.

În plus, programul analizează artist și titlul informațiile din etichetele de identificare conținute în fișierele audio și compară-le cu mențiunile corespunzătoare din alte fișiere. Daca aceste informatii nu sunt prezente, încercați să-l interpreteze din numele de fișiere dacă este posibil. Puteți regla individual în cazul în care căutarea de naivi exacte sau pentru fișiere similare. In acest fel este posibil să se identifice în mod similar titluri cu diferențe mai mici.

EF Duplicate MP3 Finder sprijini audio formatele MP3, iTunes, Ogg / Vorbis, FLAC și WMA.

EF Duplicate MP3 Finder arată dacă se dorește în mai multe unități sau mai multe căi pentru naivi și recurse în subfoldere. Dosarele pot fi excluse de la căutare și diverse filtru face posibilă pentru a limita numărul de rezultate de exemplu, în funcție de data fișier sau dimensiunea fișierului intenționat. Frecvent opțiuni de căutare folosite pot fi stocate și a fost disponibil ca presetare, apoi mai târziu, în orice moment din nou. Această funcție poate fi utilizată pentru a accelera procedura de căutare. De asemenea, dosare importante ale sistemului pot fi excluse de la căutare, astfel încât fișierele de sistem nu sunt chiar manipulate, adică backup-uri Windows.

După EF Duplicate MP3 Finder blocat de căutare, el prezintă păcăliți într-o listă clară, policrom, găsit în conformitate cu criteriile de selectie stabilite anterior. Reprezentarea colorat face să recunoască o simplă și intuitivă posibil de fișiere similare. Ele pot să decidă acum, ceea ce doriți să faceți cu fișierele găsite. EF Duplicate MP3 Finder va sustine aici, printre altele, cu funcții de ștergere, copiere, mutare sau redenumirea intrările. Sau puteți salva lista păcăliți găsite pentru prelucrare ulterioară. HTML formate, CSV sau textul ca simplu sunt acceptate.

Dicționar.
Shareware

Requirements: Typical Windows Installation

What's new in this version: More improvements

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EF Duplicate MP3 Finder on 13 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EF Duplicate MP3 Finder Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (1 votes)
Poor
Your rating
Your review