EF CheckSum Manager 22.05

EF CheckSum Manager 22.05

Developer's description
Published by EFSoftware on 26 Apr 2022
 • Size

  2.48 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $14.50 Buy full version
 • Updated

  26 Apr 2022
 • Downloads

  1,968 (1 last week)

"Checksum generator generator și utilitate de verificare"

EF CheckSum Manager este un program destinat examinării integrității fișierelor pe formatele standard SFV, MD5 și SHAx. Aceștia pot verifica sumele de control existente sau pot crea un nou sumă de control pentru datele importante. Managerul EF CheckSum este ușor de utilizat și rapid, suportă procesarea recursivă a structurilor de fișiere, funcționează până la unitățile întregi. Aveți posibilitatea să alegeți numai un singur fișier de control pentru toate fișierele, unul pentru fiecare dosar sau pentru a produce pentru fiecare fișier sumele de control separate.

Poate că știți problema: au ars date importante pe CD, programul de ardere înseamnă toate OK, dar sunteți sigur că datele dvs. sunt reale la 100% cu originalele? Managerul EF CheckSum vă ajută să vă eliminați rapid astfel de îndoieli. Oferiți, de asemenea, pur și simplu înainte de arhivarea volumului de date pentru a arde cu sumele de control și vă testați imediat după procesul de ardere integritatea datelor. Fișierele de sumă de control sunt mici și necesită numai locații de stocare mici. Aveți posibilitatea să le ardeți, de asemenea, în plus față de datele reale, de asemenea, pe CD. Deci, puteți examina integritatea datelor și mai târziu, în orice moment.

Un alt domeniu important de aplicare a sumelor de control este transmiterea datelor prin Internet. Dacă trimiteți fișiere prin e-mail prietenilor, nimeni nu poate garanta până la 100% că fișierele sosite rămân neschimbate, de asemenea, corect. Dacă trimiteți suplimentar un fișier de control, receptorul poate determina pe baza sumelor de control dacă fișierele recepționate sunt OK sau nu.

De asemenea, multe fișiere de pe Internet sunt disponibile pentru descărcare, de ex. Distribuții Linux sub formă de imagini întregi de CD-uri, frecvent cu fișiere de control suplimentare, adesea în format MD5. Managerul EF CheckSum face posibilă verificarea într-o manieră simplă a integrității datelor descărcate. Salvați costurile online, descărcați numai dimensiunile greșite, corupte, incorecte sau fișierele lipsă.

Mai multe limbi.
Shareware

Requirements: Typical Windows Installation

What's new in this version: More improvements

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EF CheckSum Manager on 26 Apr 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EF CheckSum Manager Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review