O&O Defrag Professional Edition 26.1.7709

O&O Defrag Professional Edition 26.1.7709

Developer's description
Published by O&O Software GmbH on 17 Mar 2023

"Performanță maximă pentru computerul dvs."

Cu o defragmentare complet automată pentru utilizatorul de acasă, setările profesionale pentru utilizatorii de putere și aplicațiile din rețelele companiei, O & O Defrag asigură o viteză sustenabilă și maximă pentru orice computer. În același timp, o defragmentare obișnuită protejează părțile mecanice ale unui PC și prelungește durata de viață a echipamentului. Că o defragmentare poate ajuta la salvarea datelor în caz de urgență nu ar avea loc la majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, în cazul unei pierderi de date, șansele de salvare reușită a acestor date sunt mult mai mari atunci când a fost efectuată o defragmentare, deoarece programele de recuperare a datelor pot reconstrui fișele intacte și întregi mult mai ușor decât fișierele care sunt răspândite în fragmente pe disc.

În timpul procesului de defragmentare, este afișată o vizualizare bloc dinamică și, cu ajutorul unei vizualizări înainte și după, utilizatorul poate vedea în mod clar cât este optimizat sistemul său. Folosind statistici detaliate, O & O Defrag afișează câte fișiere fragmentate au fost corectate și câte fișiere au fost accelerate ca rezultat. Utilizatorii pot vedea, prin urmare, ce efect are defragmentarea obișnuită asupra performanței sistemului lor, pot urmări succesul în săptămâni sau luni și pot ajusta mai bine setările programului pentru a se potrivi nevoilor lor individuale.

Requirements: Windows XP, Vista, 7, Windows 8

What's new in this version: Defragmentation time reduced by up to 40%, more vendors supported for TRIM optimization of solid state drives (SSDs), compatible with Windows 8, Windows 7, Vista and XP (all editions), User Interface optimized for quicker reaction times, unique Time View shows which action lead to what performance

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested O&O Defrag Professional Edition on 17 Mar 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
O&O Defrag Professional Edition Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review