One Cat File Manager 4.0.1

One Cat File Manager 4.0.1

Developer's description
Published by One Man And A Cat Software on 8 Feb 2018

"Ușor de utilizat manager de fișiere cu funcții avansate"

One Cat File Manager începe cu interfața familiară a shell-ului Windows, apoi integrează funcționalitatea pe care a lăsat-o afară. Gestiune de fișiere cot la cot - până la patru panouri de directoare, redenumirea mai multor fișiere multiple, vizualizator de redare cu miniatură și editor complet pentru imagini și video, acces rapid la istoricul navigării, sincronizare directoare, catalogare fișiere, extragere de arhivă (RAR, ARC, ZIP) , gestionarea programelor de pornire și aspectele personalizabile se combină pentru a face gestionarea de fișiere perfectă.



În timp ce One Cat Manager de fișiere este o îmbunătățire vastă față de managerul de fișiere încorporat, folosirea acestuia nu este diferită în mod sălbatic, așa că este foarte ușor să începeți. O diferență se referă la pictogramele din bara principală de instrumente care controlează aspectul. Acestea vă permit să schimbați rapid între un singur panou de fișiere și patru panouri. Cu un singur clic, aveți mai mulți exploratori de fișiere, aranjați unul lângă altul, care funcționează independent unul de celălalt. Căutarea, copierea și mutarea fișierelor în jurul valorii este o briză.



Vizualizatorul integrat de imagini cu miniaturi, cu machete multiple, prezentări de diapozitive, efecte și procesare de imagini oferă cea mai mare parte din ceea ce aveți nevoie pentru a răsfoi și a edita colecția de imagini. Orice afișare a fișierului poate fi vizualizată în acest mod, permițând imaginilor, videoclipurilor sau chiar prezentărilor de diapozitive să se redea de-a lungul timpului în care lucrați la fișierele dvs.



Dacă vă plac statisticile în fișierele dvs., cum ar fi distribuțiile de dimensiuni sau tipuri, versiunea 4 începe să încorporeze caracteristici de analiză de fișiere, care pot fi vizualizate într-o foaie de calcul sau diagrame.



Redenumirea mai multor fișiere este o adevărată durere în Windows. Cu One Cat Manager de fișiere, puteți face modificările într-un set întreg de fișiere completat cu o previzualizare a modului în care acestea vor apărea. Nu mai există un model "OOPS!" probleme în linia de comandă. Versiunea 4 extinde capabilitățile de redenumire pentru a include prefixe, sufixe și redenumiri procedurale. Redenumirea procedurală oferă posibilitatea de a redenumi complet fișierele de la zero, simultan, în funcție de diferite seturi de reguli. Încearcă, dependența lui!

Requirements: 800 GHz Pentium or equivalent

What's new in this version: 1. Four file panes along with new layouts, 2. Integrated image and video viewer, 3. File cataloging and charts, 4. Managing . startup programs, 5. RAR, ARC, and LHA Archive Extraction, 6. Improved multi-file renaming.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested One Cat File Manager on 8 Feb 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
One Cat File Manager Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review