SpeedCommander 17.30 Build 8900

SpeedCommander 17.30 Build 8900

Developer's description
Published by Sven Ritte on 15 Jan 2018
 • Size

  16.91 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39.95euro
 • Updated

  15 Jan 2018
 • Downloads

  783 (2 last week)

"Un puternic manager de fişiere."

SpeedCommander este un manager de fişiere confortabil. Ea se bazează pe tehnologia dovedită cu două ferestre şi oferă o multitudine de caracteristici exclusive. Sortare, copia, muta sau şterge fişierele utilizând tastatura sau mouse-ul.

Două dovedit tehnologie pentru ferestre
SpeedCommander afişează fişierele şi folderele în tehnologia dovedită cu două ferestre - sursă şi ţintă a operaţiunilor, prin urmare, sunt întotdeauna vizibile. Acest lucru asigură o productivitate mai mare în comparaţie cu Windows Explorer şi o navigare extrem de rapid prin fişiere, foldere şi site-uri FTP.

SpeedCommander vă va oferi mai multe opţiuni pentru mutarea şi copierea fişierelor. Pe lângă eliminarea SpeedCommander de obicei are o eliminare sigură conform standardelor guvernamentale. Cu SpeedCommander integrat Quick View vă arată conţinutul de mai multe formate de fişiere. Poze, video sau fişiere de muzică - SpeedCommander vă oferă o imagine de ansamblu rapidă pentru orice tip de fişiere. FileSync sincronizează dosare, FileSearch găseşte fişierele şi folderele de pe toate mediile de date.

Extinsă Arhiva Suport
SpeedCommander face fişiere comprimate de manipulare usoara, deoarece ele sunt tratate ca dosare obişnuite. Experienţa de sprijin direct pentru mai multe formate de arhiva, precum si de comprimare şi a le decomprima fara a fi nevoie de software-ul în continuare. Profile de compresie se poate rezuma setările şi cu auto-extragere arhive face software-ul suplimentar de prisos. De recuperare a datelor oferă protecţie împotriva arhivelor deteriorate.

Adauga-în interfaţa
SpeedCommander are un modern Add-In interfata, pentru ca plugin-uri suplimentare pot fi utilizate, îmbunătăţind funcţionalitatea iniţială. SpeedCommander comunică cu Add-In, prin intermediul Component Object Model (COM). O În Suplimente pot adăuga funcţionalitate în meniu sau bare de instrumente. Programele de completare, de asemenea, să aibă acces deplin la modelul de obiect SpeedCommander lui. Ei pot deschide şi modifica folderul Windows, precum şi acces la conţinutul lor.

Adăugaţi alte sisteme de fişiere prin intermediul interfeţei pentru sistemul de fişiere pe Programe de completare în SpeedCommander. Utilizaţi WinCeFS Add-In pentru a accesa dispozitive PDA cu ActiveSync. WfxWrapper Add-In integrează multe plugin-uri cu sistem de fişiere de la Total Commander (wfx).

Macrocomenzi
Sarcini simple pot fi automatizate cu macro-uri. Macro-urile pot folosi diferite obiecte de SpeedCommander prea, de asemenea, toate componentele script capabil (de exemplu, mai multe obiecte de shell), pot fi incluse. Editare macro uşor cu editorul de macro integrată şi verificaţi-le pentru eventualele erori, cu un debugger script (cum ar fi Visual Studio).

Funcţii îmbunătăţite FTP
SpeedCommander acceptă diferite tipuri, cum ar fi FTP, FTP prin SSH (SFTP) şi FTP SSL criptate. Utilizatorul trebuie doar să aleagă un protocol, totul se face prin Speedcommander într-un mod transparent. Suport pentru proxy-uri a fost extins considerabil. SpeedCommander sprijină Sosete 4/4a/5 si conexiuni HTTP. Utilizatorul poate alege pentru a comprima directorul transferurile de listare şi de fişier cu modul de lăţime de bandă Z. limita pastreaza linia de receptiv, dacă este necesar.

Nativ pe 64 de biţi Versiunea pentru Windows XP/2003 x64 Edition
SpeedCommander este de asemenea disponibil nativ pe 64 de biţi versiune pentru Windows XP x64. Doar o adevărată 64-biţi manager de fişiere pot accesa toate fişierele de pe Windows x64. 32-bit sunt redirecţionate pentru a "WindowsSysWow64" şi nu poate accesa folderul "WindowsSystem32".

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SpeedCommander on 15 Jan 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SpeedCommander Antivirus Report

Email me updates

You need to log in before you can access this feature.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review