Swiss File Knife 1.9.5

Developer's description
Published by StahlWorks Technologies on 5 Jun 2019
 • Size

  2.14 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Linux, Mac OS, Windows, W
 • Updated

  5 Jun 2019
 • Downloads

  4,481 (1 last week)

"Multi instrument de linie de comandă funcție."

SFK face sarcinile de zi cu zi ușoară. Găsiți și extrage text în fișiere binare, dimensiuni copac lista dir, filtru și înlocui un text, rulați un server FTP instant, server http pentru transfer de fișiere ușor, găsi fișierele duplicate, se alăture mai multe fișiere de text într-un singur, de a crea și verificarea listelor MD5, a alerga o comandă pe toate fișierele, text detab, crea hexdumps de fișiere, urme conținutul unei conexiuni TCP, găsi dependențele între fișiere, imprimare colorate text la terminale, a localiza comenzi în cale, de imprimare ultimele linii ale unui fișier, converti CR / LF, hex la binar, binar la codul sursă, divizat și să se alăture fișiere mari, lista conținutul tuturor zip .jar .tar.gz și fișiere .tar.bz2. Exemplu: cum a face tu a transfera fișiere de la un computer la altul? de tip "ftpserv SFK", și aveți un server FTP care rulează în termen de o secundă. La fel cu toate celelalte funcții: "descoperire SFK" găsește textul în fișiere - fără crearea de index lung și plictisitor. "Alerga SFK" ruleaza comanda de auto-definit pe toate fișierele, dar veți obține o previzualizare a ceea ce s-ar fi făcut înainte de lucruri este cu adevărat executat. Ajutor detaliate și sintaxă ușor: Oriunde este posibil, există un text de ajutor descriptiv, mesaj de eroare de înțeles, sugestie de îmbunătățire. Opțiunile sunt scrise în limba engleză simplu - nu mai este "ls -lRxtz -bnf" vorbi tocilar, dar "lista SFK E timpul -Dimensiune -De astăzi", comenzi pe care le puteți aminti de fapt. Nu instalare: dacă sunteți de lucru pe mai multe masini diferite (de afaceri și PC privat, notebook-uri, masini de VMWare, ajuta pe cineva sub Windows și Linux), apoi uita despre instalarea instrumente de peste si peste. Nu instalare, modificari de registru, dependențele DLL - SFK pur și simplu se execută instantaneu, oriunde. Descarcă puncte URL pentru versiunea de Windows. Pentru Mac OS X, Linux, zmeură Pi utilizați site-ul instrument.

Requirements: No special requirements.

What's new in this version: sfk snapto can now include text from office files like .docx .xlsx .odt, allowing fast loading and browsing of the output file by Depeche View.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Swiss File Knife on 11 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Swiss File Knife Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (5 votes)
Very good
Your rating
Your review