iTunes Duplicate Finder 1.0

iTunes Duplicate Finder 1.0

Developer's description
Published by Ashisoft on 17 May 2019

"Cum poate iTunes să aibă fișiere duplicate?"

ITunes-urile pot fi utilizate ca descărcare de muzică, emisiuni de televiziune și videoclipuri muzicale, aplicații pentru iPod și iPhone, cărți electronice și multe alte aplicații diferite prin conectarea la iTunes Store. iTunes cu descărcarea oferă, de asemenea, posibilitatea de a converti fișiere de muzică diferite dintr-un format în alte formate disponibile. Aceste două facilități, apoi citirea de pe CD-urile audio și video și, de asemenea, de la iPod și iPhone pot provoca duplicarea fișierelor în iTunes.

Aceste fișiere duplicate pot cauza o mulțime de probleme pentru utilizator, acesta ocupând spațiul suplimentar de pe disc și ar putea încetini iTunes și computerul, laptopul, iPodul și iPhone-ul. Dacă cineva are o colecție de muzică foarte mare, devine dificil pentru el / ea să găsească fișiere duplicate în biblioteca iTunes. Devine foarte dificil să eliminați toate aceste fișiere duplicate și să supraîncărcați biblioteca iTunes, eliminarea acestor fișiere din bibliotecă poate consuma mult timp și efort.

Programul nostru ușor de înțeles nu numai că găsește fișiere duplicate, ci vă permite, de asemenea, să le eliminați în siguranță, recuperând astfel spațiu pe hard disk. Va găsi și va curăța muzică duplicată, cântece, filme și multe altele.

Requirements: Microsoft .NET Framework 2.0 or 3.0

 • Updated

  17 May 2019
 • Downloads

  72 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested iTunes Duplicate Finder on 17 May 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
iTunes Duplicate Finder Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review