A Better Finder Rename 11.17

A Better Finder Rename 11.17

Developer's description
Published by publicspace.net on 19 May 2020

"Puternic dosar, foto, și MP3 lot Renamer"

O mai bună Finder Rename este cel mai complet soluție disponibilă redenumirea pe piață astăzi. De aceea, din 1996, zeci de mii de pasionati, profesioniști și întreprinderi depind de o mai bună Finder Rename pentru a organiza și menține fișiere. Interfață cu utilizatorul O mai bună Finder Rename acceptă sarcini complexe redenumirea, fără a sacrifica usurinta si viteza de utilizare. Pur și simplu trageți fișierele pe care doriți să-l redenumiți direct din Finder în tabelul de mai mare de previzualizare sau pictograma aplicației .. sau de a folosi meniul nostru context Finder și tasta fierbinte. Caracteristica Instant Examinare elimina erorile de presupuneri și costisitoare și vă ajută să găsiți setările corecte rapid și cu acuratețe prin furnizarea de as-you-tip de feedback. O mai bună Finder Rename oferă un set complet de opțiuni care sunt organizate în 15 categorii care acoperă tot textul, caracter, de poziție, de conversie și de trunchiere caracteristicile pe care le-ar aștepta de la un redenumire fișier redenumirea, dar nu se oprește aici. Fotografi utiliza numărul de ordine avansat și data și ora caracteristici pentru a curăța portofoliile lor sau pregăti fotografii pentru livrare la clientul lor. O mai bună Finder Rename știe cum de a extrage EXIF ​​data fotografierii și informațiile de timp de la imagini de camere foto digitale și a le exploata în crearea de numere de secvență sau adăugarea de timp și de informații actualizate la numele fișierului. Suport pentru toate formatele RAW majore extinde aceasta la fotografi profesioniști. O mai bună Finder Rename, de asemenea, se ocupă cu grație, cu mai multe fotografii surprinse în aceeași secundă. Versiunea 9 se adaugă accesul la peste 100 de fotografii, imagini, culori, camera foto, lentile și data tag-uri meta-date și permite manual re-ordonare a numerelor de secventa. Administratorii de sistem, de masterat web și alți utilizatori de energie vor aprecia prezența de caracteristici avansate, cum ar fi suport expresie regulată, de conversie a numelor compatibile pentru Windows NTFS / SMB, capacitatea de a importa nume de fișiere dintr-o bază de date, o foaie de calcul sau orice altă sursă care poate a produce fișierele de text simplu sau tab-delimitat.

Requirements: Mac OS X 10.7 or later

What's new in this version: The new version fixes a bug that affected filtering with the sort-each-folder-separately option turned on.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested A Better Finder Rename on 11 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
A Better Finder Rename Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review