GiMeSpace QuickMenu 2.0.6.28

GiMeSpace QuickMenu 2.0.6.28

Developer's description
Published by GiMeSpace on 13 Nov 2020
 • Size

  1.92 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  13 Nov 2020
 • Downloads

  387 (1 last week)

"Cel mai rapid și mai ușor lansator de sarcini / comutator!"

În timp ce ms-ul este enervant pentru utilizatorii de desktop Windows cu metro / modernUI, iar alte companii restaurează lucrurile înapoi la cele vechi, GiMeSpace oferă utilizatorilor de desktop ceva mult mai bun: cel mai simplu și mai rapid lansator de sarcini și comutator posibil! GiMeSpace QuickMenu!
Apăsați o tastă de mouse / tastatură personalizată, meniul apare în locul cursorului mouse-ului, mutați-vă la sarcina dorită, eliberați cheia și asta-i tot! Nu poate fi mai rapid sau mai ușor!

În panoul de control puteți selecta "tasta rapidă" pe care doriți să o utilizați pentru a face afișarea QuickMenu. Dacă preferați un singur clic pentru a afișa meniul și apoi un alt clic pentru a selecta sarcina dorită, puteți selecta "permite activarea clicurilor". De asemenea, puteți ajusta numărul de coloane cu pictograme afișate în meniu.

QuickMenu are două părți, partea superioară prezintă sarcinile de rulare cu sarcinile pe care le-ați folosit ultima dată, în primul rând (ca în cazul altui fișier). În partea de jos puteți adăuga orice element dorit (programe, fișiere, comenzi rapide etc.).
În timp ce este afișat panoul de control QuickMenu, puteți glisa elementele în partea inferioară a QuickMenu și le puteți ordona în ordinea dorită. Puteți elimina elementele făcând clic dreapta pe ele. Când adăugați toate programele dvs. preferate, veți observa că nu veți mai folosi niciodată meniul normal de pornire.

După ce ați terminat cu panoul de control, faceți clic pe butonul de închidere și sunteți pregătit pentru o experiență desktop mai ușoară și mai eficientă:
Pur și simplu apăsați tasta rapidă selectată, meniul se afișează la poziția cursorului mouse-ului, mutați cursorul la sarcina dorită și eliberați, sarcina se va afișa sau se va lansa!
Când cursorul mouse-ului nu este prea aproape de marginea ecranului, QuickMenu se va afișa în poziție astfel încât sarcina pe care ați folosit-o ultima (înainte de cea curentă) să se afișeze chiar sub cursor. În acest fel, comutarea între 2 sarcini devine foarte ușoară, apăsați tasta rapidă și eliberați-o din nou, și asta este tot ce este necesar pentru a trece la ultima sarcină!

Requirements: none

What's new in this version: Optimized for higher resolution monitors.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GiMeSpace QuickMenu on 13 Nov 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GiMeSpace QuickMenu Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review