Kirby Alarm And Task Scheduler PRO 4.42

Kirby Alarm And Task Scheduler PRO 4.42

Developer's description
Published by Kirby Software on 18 Jun 2016

"Alarmă și Task Scheduler cu tone de opțiuni"

Kirby Alarm Pro este un ușor de utilizat ceas cu alarmă / reamintire și Task Scheduler, care va afișa o notă, rula un program, reda un sunet, sau trimite un e-mail, executa o copie de rezervă, transfera un fișier prin FTP, spun timp, spune mesajul, shutdown, restart, sau Log off computerul la intervale definite de utilizator.

Ea are, de asemenea, o foarte la îndemână pentru a face lista cu o instalație de interogare puternic și ușor de utilizat.

Diverse opțiuni sunt disponibile pentru a seta alarme / programe pentru a rula la fiecare x minute / ore / zile / luni / ani, sau în ultima vineri din luna, sau ultima zi din lună, sau în prima zi lucrătoare la sau după orice zi în luna, plus multe altele.

Alarmă Kirby are, de asemenea, o caracteristică unică să nu săriți depasite. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care computerul este oprit, sau alarma Kirby nu se execută, data viitoare Kirby ceas se execută, atunci alarma se va rula.
Cele mai multe alte Programatoare de sarcini nu au această caracteristică!

O altă caracteristică utilă este condiționată a executării unei alarme în funcție de data, sau de timp, sau dimensiunea de un alt fișier.

Alarma Kirby poate rula un serviciu Windows. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să fie conectat în Windows pentru Kirby alarmă Pro să fie difuzate. De exemplu, ați putea obține ceas Kirby Pro pentru a reporni computerul la fișiere 23, apoi de backup automat selectat la 23:15, iar apoi transferați fișierele comprima la un computer la distanță de backup de la 02:30. Toate fără nici o intervenție de la tine!

Nu mai multe scuze pentru pierderea datelor, cu funcție extinse de backup pentru backup toate fișierele importante sau foldere (copia sau să creați fișiere zip, include sau exclude fișiere cu suport wildcard, emulare director)

Transferul la (sau de la) un calculator la distanță folosind FTP (include suport wildcard și alte caracteristici). Mare pentru backup-uri offsite!

Folosiți imagini ca fundal pentru note pop-up. Creați o notă foarte personală!

Trimite e-mail către mai mulți destinatari withmail multe atașamente (suport utilizând metacaractere)

Opțiunea de a avea o parolă pentru toate opțiunile de întreținere.
Opri de la alții schimbarea alarme etc.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Kirby Alarm And Task Scheduler PRO on 18 Jun 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Kirby Alarm And Task Scheduler PRO Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review