Launch-n-Go 3.0

Developer's description
Published by Automation Anywhere, Inc. on 3 Jun 2014

"Tastatură Macro, inserare text, Taste"

Accelerarea zi cu Launch-N-Go. Este un instrument de productivitate inteligent multifuncțional. O inserare Text, Programul Launcher, tastatura macro, Shortcut Director & Toolbar Desktop - toate într-un singur!

Economisi timp și a elimina erorile cu text inserare Launch-N-Go. Tip text important o dată, și lipiți-l în orice formă de e-mail, documente sau web. Sau de a folosi caracteristica de expandare de text și să se extindă abrevieri pe măsură ce le introduceți.

Să-l folosească ca un lansator de program, pur și simplu atribui un hotkey sau cuvânt cheie la orice document, program sau site-ul web. Cu o singură apăsare de tastă, puteți accesa foaia de calcul, juca melodia preferată, sau site-ul de alegerea ta vizita.

Lansarea-n-Go de căutare vă oferă rezultate de căutare pe Internet, fără a deschide un browser web. Folosesc motoarele de cautare pe Internet populare pentru a obține cotații bursiere, rapoarte meteo, rezultate sportive, etc

Lansarea-n-Go adaugă o nouă dimensiune cu simplu mod de peer-to-peer pentru a partaja comenzi rapide. Puteți crea cu ușurință comenzi rapide referitoare la interesul dumneavoastră și partaja cu prietenii sau colegii.

Un puternic program ușor de utilizat, multi-funcție care pune acțiune și informații de la vârful degetelor.

Acum suportă Windows 8, Windows Server 2012 și 2008

What's new in this version: Windows 8, Windows 2012/2008 support, floating Launch-n-Go toolbar, ability to print hotkeys and keywords for ready reference.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Launch-n-Go on 3 Jun 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Launch-n-Go Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review