IObit Uninstaller 9.5.0.12

IObit Uninstaller 9.5.0.12

Developer's description
Published by IObit on 14 May 2020
 • Size

  21.13 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  14 May 2020
 • Downloads

  2,967 (1 last week)

"eliminați programe nedorite și browser plug-in-uri"

IObit Uninstaller 9 este un instrument perfect de software de dezinstalare. Acesta oferă o modalitate simplă și sigură de a elimina complet programe inutile, aplicații Windows, universal platforma Windows aplicații (UWP), și rău intenționate / plugins anunțuri, oferindu-vă un PC curat și o experiență sigură și buna navigarea online.
Mai multe caracteristici noi și puternice sunt puse în aplicare în IObit Uninstaller 9. Noua Install Monitor detectează și jurnalele modificările aduse sistemului în timpul unui program de instalare, care asigură toate modificările pot fi complet restaurat atunci când programul nu mai este necesară. Noul software de sănătate ajută la optimizarea toate aplicațiile software instalate pentru a le face rula mai lin și, de asemenea, reduce riscurile de securitate. Mai mult decât atât, utilizatorii pot verifica acum direct rating pentru Windows Apps, care îi ajută să înțeleagă mai bine aplicațiile și să decidă dacă să le păstreze sau nu.
Pe lângă aceste caracteristici noi, IObit Uninstaller 9 îmbunătățește, de asemenea, aproape toate modulele. Ca prima utilitarul de dezinstalare care vine cu ideea de îndepărtare bundleware, IObit Uninstaller 9 a optimizat în continuare această funcție pentru a detecta mai bine bundleware chiar în momentul în care acestea sunt instalate, care permite utilizatorilor să dezinstalezi toate bundleware nedorite mai convenabil și în timp util. Și cu motorul de scanare îmbunătățită și baza de date a extins foarte mult, IObit Uninstaller 9 poate elimina programe mai persistente și rău intenționate / anunțuri plugin-uri, și pentru a asigura toate resturile să fie eliminate complet.
Ce mai e nou:
+ Scanare îmbunătățită pentru a curăța resturile de mai multe fișiere și intrările registry rămase după dezinstalare.
+ Software-ul îmbunătățit de sănătate pentru a curăța 50% mai multe resturi de programe deja dezinstalat.
+ Îmbunătățit Software-ul de Sanatate pentru a rezolva bug-ul de scanare neconsumat inexacte pentru IrfanView, Firefox și Mozilla Thunderbird.
+ Optimizat Updater Software-ul pentru a reduce timpul de actualizare software-ului cu 20%.
+ Limbi noi adăugate: persană, Malay.
+ Fix bug-uri cunoscute.

Requirements: 300 MHz processor or faster processor; 256 MB of RAM; 300 MB of free hard disk space.

What's new in this version: + Install Monitor is free to all users to automatically log all changes made to your system during the program installation + Improved leftover scanning algorithms to scan for more leftovers after the program uninstallation + Fixed the occasional failure of uninstalling Steam games

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested IObit Uninstaller on 14 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
IObit Uninstaller Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review