Advanced SystemCare 12.3.0.335

Advanced SystemCare 12.3.0.335

Developer's description
Published by IObit on 18 Apr 2019
 • Size

  40.66 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  18 Apr 2019
 • Downloads

  86,331 (6 last week)

"Accelerați, reparați și curățați sistemul PC cu un singur clic"

Sistemul avansat SystemCare 12 este un software de optimizare a computerelor care vă permite să vă curățați, optimizați, grăbiți și protejați PC-ul și să vă asigurați confidențialitatea online. Cu ajutorul unei abordări puternice cu 1 clic, este ușor să curățați fișierele junk, resturile, intrările de registru redundante și comenzile rapide invalide, să eliminați urmele de confidențialitate, să eliminați amenințările spyware, să accelerați viteza Internetului, să gestionați elementele de pornire și să remediați slăbiciunile sistemului gauri de securitate.
Sistemul avansat SystemCare 12 adaugă multe funcții noi, cum ar fi Protecția datelor sensibile, Blocarea programelor nedorite, Protecția digitală a amprentelor digitale și Curățarea datelor de navigare. Protecția sensibilă a datelor și blocarea programelor nedorite pot detecta toate accesurile secrete la datele dvs. sensibile și pot bloca automat accesul din programele nedurestate. Protecția digitală a amprentelor digitale și datele de navigare Curățați în mod automat site-urile web de la furtul amprentei digitale și ștergerea datelor de navigare.
Ce mai e nou:
+ Software Updater acceptă actualizarea ultimului WinRAR pentru a remedia vulnerabilitatea critică a securității.
+ Enhanced Junk File Clean pentru a curăța mai multe pachete de drivere instalate, cele mai recente Dropbox 65.4 și multe altele.
+ Consolidarea confidențialității Sweep pentru a curăța cele mai recente Chrome 73.0, Firefox65.0, Opera 58.0, WinRAR 5.70 și multe altele.
+ Îmbunătățirea Registry Clean pentru a curăța mai multe intrări în registru redundant pentru o performanță mai ridicată a sistemului.
+ Extinderea bazei de date a optimizării pornire pentru a sprijini gestionarea mai multor elemente de pornire pentru pornirea mai rapidă a PC-urilor.
+ Baza de date mai vastă de Protecție pentru navigare și eliminare a anunțurilor pentru o experiență online mai sigură și gratuită.
+ Actualizate multiple limbi.
+ Unele optimizări UI pentru o experiență mai bună a utilizatorului.
+ Fixat toate bug-urile cunoscute.

Requirements: 1 GHz processor or faster processor, 512 MB of RAM, 300 MB of free hard disk space

What's new in this version: + Software Updater supports updating the latest WinRAR to fix the critical security vulnerability. + Enhanced Junk File Clean to clean more installed driver packages, the latest Dropbox 65.4, and more. + Strengthened Privacy Sweep to clean the latest browsers.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Advanced SystemCare on 18 Apr 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Advanced SystemCare Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (170 votes)
Good
Your rating
Your review