Auslogics Driver Updater 1.9.4

Auslogics Driver Updater 1.9.4

Developer's description
Published by Auslogics Labs Pty Ltd on 26 Feb 2019

"Driver Updater ajută la păstrarea liberă a dispozitivelor"

Auslogics Driver Updater este un instrument avansat care ajută la automatizarea procesului de actualizare a tuturor driverelor de dispozitive și hardware la cele mai recente versiuni lansate de producător. Urmărirea problemelor driverului și găsirea actualizărilor corecte online poate fi o activitate aproape imposibilă. Fără driverul de actualizare a driverului, în mod normal, driverele nu sunt monitorizate sau actualizate pe majoritatea PC-urilor, ceea ce poate conduce la defecțiuni ale dispozitivului și la deteriorarea performanțelor generale.

Auslogics Driver Updater este unul dintre instrumentele cele mai simple de utilizat, dar sofisticate, care oferă algoritmi inteligenți pentru detectarea problemelor șoferului și obținerea rezolvării acestora. Iată ce face pe PC-urile bazate pe Windows:

- Detectează driverele depășite sau lipsite de dispozitive și hardware, executând o scanare completă a sistemului, care poate fi lansată cu un clic pe un buton.
- Oferă un raport detaliat al tuturor problemelor detectate care menționează data lansării driverului instalat și cea mai recentă versiune disponibilă de la producător.
- salvează driverele înainte de a instala actualizări în cazul oricăror efecte secundare nedorite pe care actualizarea le poate provoca. Renunțarea la schimbări este ușoară și face întregul proces o experiență fără stres.
- Actualizează automat driverele cu un clic pe un buton. După terminarea scanării, utilizatorului i se oferă opțiunea rapidă de a actualiza simultan toate driverele învechite sau de a le actualiza individual. Programul descarcă actualizările necesare dintr-o vastă bază de date on-line a celor mai recente versiuni de driver lansate de producător și le instalează în câteva minute.

Programul include, de asemenea, Centrul de Acțiuni care sugerează ca funcțiile Windows să permită sau software-ul suplimentar să se instaleze pentru a îmbunătăți securitatea datelor și experiența PC-ului utilizatorului. Auslogics Driver Updater previne în mod eficient conflictele de dispozitive și erori, precum și permite dispozitivelor să profite la maximum de noile funcționalități pe care producătorii le pot adăuga cu actualizări. Menținerea actualizării driverelor nu este o sarcină ușoară, dar cu Auslogics Driver Updater devine o sarcină pe care orice administrator novice îl poate gestiona.

Requirements: Pentium Proccessor, 256 MB RAM, 25 MB HDD

What's new in this version: - added multiple new features and made improvements to program algorithms; - improved program stability and reliability; - added new interface languages: Spanish, French, German, Japanese, Russian, Italian; - fixed all known bugs; - improved support for Windows 10 Creator Edition.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Auslogics Driver Updater on 26 Feb 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Infected
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Auslogics Driver Updater Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review