WinCleaner OneClick Professional Clean 11.2

WinCleaner OneClick Professional Clean 11.2

Developer's description
Published by Business Logic Corporation on 1 Jul 2014

"Automat PC-ul de optimizare. Este sigur. Este ușor."

Optimizează, curăță și Protejează (Departamentul american de standardele pentru apărare!)

Dezordine nedorite și chiar periculos de la utilizarea de zi cu zi și de navigare pe Internet se acumuleaza in timp. Aceasta ocupă spațiu pe hard și urmărește obiceiurile de navigare pe Web, lăsând un traseu pentru oricine pentru a vedea. Cu WinCleaner One-faceți clic pe Curățire, aveți posibilitatea să eliminați în condiții de siguranță fișiere junk, comenzi rapide rupte, dezordine Internet. Și include unul dintre cele mai bune Registry Rezolvarea problemelor de optimizare și puteți obține. Economisi bani, nu cumpara programe separate pentru a face duzină sau mai multe treburi de întreținere care WinCleaner va face pentru tine în mod automat. Veți observa start-up mai repede și mai repede navigarea cu beneficiul de protecție a vieții private solid toate într-un singur pachet, care vă va economisi timp și bani.

Curăță chiar cea mai murdară PC-ul! Fixat erori enervant de pornire.
Acum puteți scăpa de aceste aplicații frustrant, nedorite pe care Windows "Add / Remove" caracteristică nu va funcționa pe. WinCleaner One-faceți clic pe Curățire include un program de dezinstalare univeral care elimină în siguranță aplicații dificile și toate-hogging spațiu fișierele au lăsat în urmă. Cel mai bun din toate, se stabilește erorile de pornire și optimizează Windows Registry. Clienții care au încredere în WinCleaner pentru toate treburile lor de curățare dure din 1998!
Nu luați o șansă cu software-ul de curățare obișnuit. WinCleaner este un brand care vine de la valoarea software-ul în condiții de siguranță, de încredere, și sprijinită în totalitate. După un deceniu de dezvoltare, WinCleaner este o alegere dovedit și în condiții de siguranță pentru toate nevoile dvs. de PC-uri de curățare.

Requirements: 64MB Ram, 5 MB Hard Drive Space, IE 5.0 or higher

What's new in this version: New totally updated clutter removal engine that is now safer and extremely secure. Works with Windows Vista.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WinCleaner OneClick Professional Clean on 2 Jul 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
WinCleaner OneClick Professional Clean Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review