Easy System Repair 4.7

Easy System Repair 4.7

Developer's description
Published by Digeus, Inc. on 4 Jun 2012
 • Size

  1.26 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $17.99 Buy full version
 • Updated

  4 Jun 2012
 • Downloads

  78 (1 last week)

"Utilitare ușoară de recuperare și întreținere a sistemului."

Utilitare ușoară de recuperare și întreținere a sistemului. Software de reparații Windows, un instrument de întreținere și recuperare a computerului care elimină mesajele de eroare ale sistemului, viteza de pornire și oprire lentă, instabilitatea programelor și blocarea computerului. Digeus Registry Cleaner pentru Windows Vista reprezintă cel mai ieftin mod de a accelera orice computer fără actualizări hardware scumpe sau orice suport tehnic.
Cu Digeus Registry Cleaner, chiar și utilizatorul computerului începător poate efectua operațiuni complexe de optimizare a registrului Windows, fără să fie nevoie să actualizați hardware-ul. Digeus Registry Cleaner este proiectat pentru a scana, optimiza, curăța și repara registrul Windows rapid și ușor.

Digeus Registry Cleaner identifică rapid referințe nevalide, DLL-uri corupte, programe de pornire orfane și înregistrări de sistem invalide din registru.

Produsul a cunoscut multe îmbunătățiri tehnologice. Mai jos, sunt câteva dintre avansările care o fac să iasă în evidență:
Digeus Registry Cleaner scanează, localizează, curăță și optimizează următoarele intrări de registru:
â ?? ¢ Lipsește Dlls-uri partajate, extensii de fișiere neutilizate, fișiere și foldere care nu mai indică obiectele corecte;
â ?? ¢ Căi de aplicație nevalide, programe de pornire sau referințe de comenzi scurte lipsă, care au nevoie de timp la pornirea sau oprirea computerului;
â ?? ¢ ActiveX & COM nevalide care nu mai indică controalele corecte;
â ?? ¢ Referințe de instalare nevalide care nu mai sunt utilizate sau care au fost mutate.
Un alt avans semnificativ al EasyMechanic este gama largă de platforme suportate de Windows. Digeus Registry Cleaner pentru Windows Vista acceptă Windows 95/98 / ME / NT / XP / 2000/2003.

Notă: Editarea manuală a registrului este extrem de periculoasă pentru sistemul de operare al computerului. Este întotdeauna o idee bună să faceți backup pentru a vă înregistra înainte de a face modificări!

Scanați, reparați și accelerați calculatorul.

pentru mai multe informații: http: //www.digeuscom

Requirements: Windows 95/98/XP/ME/NT/2000/2003/Vista

What's new in this version: New release.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Easy System Repair on 4 Jun 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Easy System Repair Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review