FreeMind 0.9.0.15

FreeMind 0.9.0.15

Developer's description
Published by Free Mind Software on 11 May 2020
 • Size

  10.44 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  11 May 2020
 • Downloads

  787 (1 last week)

"FreeMind este o minte liberă, software-ul de cartografiere"

FreeMind este o premiera si elibera mintea de cartografiere software-ul scris în Java. Dezvoltarea recentă a sperăm că sa transformat în instrument de productivitate mare. Suntem mândri că exploatarea şi navigarea FreeMind este mai rapidă decât cea a MindManager, din cauza-un singur clic ori / desfăşura operaţiuni şi urmaţi link-ul.Deci, doriţi să scrieţi o metafizică cu totul nou? De ce nu folosiţi FreeMind? Aveţi la îndemână un instrument remarcabil care seamănă cu fişele tava de Robert Pirsig, descrise în continuare sa Zen şi arta de întreţinere Motociclete numit Lila. Nu vrei să refactor eseuri într-un mod similar cu ce ar fi refactor software-ul? Sau doriţi să păstraţi baza de cunoştinţe cu caracter personal, care este uşor de a gestiona? De ce nu încercaţi FreeMind? Nu vrei să acorde prioritate, ştii unde eşti, unde aţi fost şi în cazul în care vă îndreptaţi, ca Stephen Covey-ar sfătui? Aţi încercat FreeMind pentru a urmări toate lucrurile care sunt necesare pentru asta?Utilizari ale FreeMind:Evidenţa proiectelor, inclusiv subactivităţi, starea de subactivităţi şi înregistrare în timpLa locul de muncă de proiect, inclusiv link-uri către fişierele necesare, executabilele, sursa de informaţii şi de informaţii desigurLa locul de muncă pentru activităţi de cercetare pe internet folosind surse de Google şi altePăstrarea o colecţie de note mici sau mijlocii, cu link-uri de pe un anumit domeniu care se extinde după cum este necesar. O astfel de colecţie de note este uneori numit bază de cunoştinţe.Eseu scris şi de brainstorming, folosind culorile pentru a vedea care sunt deschise eseuri, completat, nu a început încă, etc, folosind dimensiunea de noduri pentru a indica dimensiunea de eseuri. Nu am o hartă pentru un eseu, am o hartă pentru toate eseurile. Am muta parti ale unor eseuri în parte, atunci când se pare necesar.Menţinerea unei baze de date de ceva mic, cu structură care este fie foarte dinamică, sau nu este cunoscut în prealabil.

Requirements: Sun Java 2 Platform

What's new in this version: WYSIWYG-Editing for nodes and notes Scripting via Groovy TaskJuggler Integration User icons Linking to nodes in another mm-file Attributes Filters

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested FreeMind on 11 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
FreeMind Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (3 votes)
Excellent
Your rating
Your review