Memory Improve Master Free Version 6.1.2.350

Memory Improve Master Free Version 6.1.2.350

Developer's description
Published by Memory Improve Master Studio on 16 May 2014

"Optimizarea și monitorizarea de memorie de sistem"

Memorie Îmbunătățirea Maestrul versiunea gratuită este un puternic optimizator de memorie gratuit, care va menține computerul dvs. să ruleze mai bine, mai repede, și mai mult. Uneori, sistemul informatic devine lent din cauza aplicații mari și grele de dimensiuni se execută simultan, este nevoie de mai mult spațiu de memorie și face ca sistemul funcționează slowly.It eliberează și comprese memorie de sistem pentru a face procese de alerga mai repede și crash mai rar. Caracteristici puternice se numără posibilitatea de a vizualiza și de monitorizare a datelor de memorie RAM, utilizarea fișierului de paginare și utilizarea CPU în timp real, optimizarea parametrilor set RAM, procesele de afișaj de funcționare pe tine PC-uri, etc
Memorie Îmbunătățirea Maestru gratuit versiunea arată informații de sistem în timp real cu privire la Windows cu un grafic dinamic. Aceste informații includ utilizarea procesorului, memoria fizică și fișier de paginare.
Memorie Îmbunătățirea Maestru versiunea gratuită include patru liste de regula: Lista albă, Lista neagră, Lista de inteligent și Lista inactiv. Cele patru liste pot fi găsite pe tab-ul de optimizare de memorie. Acestea sunt concepute pentru a înregistra lista de proces și care arată modul de optimizare de memorie sau de distribuție, atunci când aceste procese se execută. Utilizatorii pot folosi Lista albă și Lista de inteligent în același timp sau de a folosi lista neagră și lista Idle simultan.

Requirements: Pentium 233 MHz, 64 MB RAM, 50M HD

What's new in this version: unspecified updates, enhancements, or bug fixes.

 • Size

  4.56 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Memory Improve Master Free Version on 16 May 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Memory Improve Master Free Version Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review