PCBoost 5.3.7.2022

PCBoost 5.3.7.2022

Developer's description
Published by PGWARE LLC on 29 May 2023
 • Size

  5.89 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.30 Buy full version
 • Updated

  29 May 2023
 • Downloads

  10,324 (1 last week)

"Boost viteza computerului și de performanță."

PCBoost vă permite să rulați programe, cum ar fi jocuri, productie video, software de editare foto și orice software care necesită o putere de procesare excesivă a rula mult mai rapid decât software-ul a fost proiectat inițial pentru. Cu putin efort pentru a nu vă poate obliga instantaneu programe și jocuri pentru a rula mai repede de pe computer, fără a fi nevoie să cumpere hardware nou. Cele mai multe programe sunt concepute pentru a utiliza o cantitate minimă de CPU (procesor) de putere, care de multe ori duce la CPU fiind inactiv și nu este utilizat la maxim potențialul său, cu PCBoost computerul este în măsură să profite de acest lucru prin alocarea de mai multă putere CPU la momentul respectiv aplicație activă. PCBoost monitorizează în mod constant care cererea se execută ca în prim-plan și programul activ; se spune atunci CPU pentru a da această prioritate cerere peste toate celelalte aplicații. Această instrucțiune directă la procesorul forțează cererea pentru a obține mai multă atenție și mai repede termina toate sarcinile care sunt necesare cât mai curând posibil. Dacă treceți la un alt program sau joc PCBoost observă imediat această schimbare și instruiește CPU pentru a seta aplicația vechi pentru o prioritate normal si aplicarea nou activ și prim-plan pentru o mai mare prioritate. Această abordare permite programul actual și activ să utilizați întotdeauna cea mai mare putere CPU posibil. PCBoost are, de asemenea, avantajul de procesoare multi-core găsite în cele mai multe calculatoare de azi. În general, mai multe nuclee CPU aveți cu atat mai repede calculatorul dvs. va funcționa, însă cele mai multe aplicații nu sunt scrise pentru a profita de procesoare multi-core. Când un procesor multi-core este detectat PCBoost instruiește imediat cererea prim-plan pentru a rula pe un nucleu CPU care este folosit cel mai puțin. De exemplu, în cazul în care computerul are două nuclee CPU și unul de bază este de 75% și core doi este de 25%, atunci PCBoost va asigurați-vă că aplicația va rula pe bază doi. Această caracteristică permite aplicațiilor să aibă întotdeauna cea mai mare putere de procesare disponibilă și instantaneu face computerul alerga mai repede.

Requirements: Pentium 90+ Mhz or Compatible

What's new in this version: Fixed false positive virus warnings the installer and application would present with some antivirus software.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PCBoost on 30 May 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Infected
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PCBoost Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (11 votes)
Medium
Your rating
Your review