PCMedik 8.3.7.2022c

PCMedik 8.3.7.2022c

Developer's description
Published by PGWARE LLC on 22 Sep 2022
 • Size

  5.83 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.30 Buy full version
 • Updated

  22 Sep 2022
 • Downloads

  9,313 (20 last week)

"Face computerul alerga mai repede instantaneu."

PCMedik face instantaneu computerul mai rapid și rezolvă probleme comune asociate cu reducerea vitezei de frustrant și erori. Îți amintești când ai devenit primul brand-ul nou calculator pe și cât de repede a mers? Cu PCMedik și un click de mouse, puteți aduce înapoi această viteză pe computer instantaneu. PCMedik scanează rapid computer pentru probleme comune și le fixează, se face apoi o serie de modificări permanente la Windows, astfel computerul se simte ca aceasta este o noua marca din nou. Nu a face cu un calculator lent și de a face sarcinile dura mai mult pentru a finaliza, instala PCMedik și face computerul alerga mai repede. De-a lungul timpului ca să instalați un software nou și actualizat, ai impresia computerul este mai lent din cauza acestor aplicații fiind mai exigente de hardware mai repede. PCMedik face computerul mai rapid de a face mai multe modificări la setările Windows; de exemplu, se oprește câteva animații care degradeaza performanta, instruiește CPU cum să acorde prioritate sarcinilor de fundal, modul în care fișierele sunt încărcate și scrise pe hard disk, modificări la modul în care memoria este utilizat atunci când programele folosesc fișierul de swap de memorie și alte zeci de performanță setări. Cu aceste modificări de sistem efectuate la Windows și remedierile la problemele comune, computerul va rula mai repede și să opereze ca este de brand nou. PCMedik este una dintre cele mai usoare de a folosi utilitățile de optimizare PC-uri disponibile pe piață. Am proiectat PCMedik pentru a fi foarte usor de utilizat, care permite un utilizator de computer novice pentru a instala software-ul nostru, pur și simplu, faceți clic pe un singur buton și reporniți aparatul pentru o crestere a vitezei instantanee. În timp ce software-ul nostru poate părea foarte simplu, este extrem de puternic în interior și imediat fixează multe dintre problemele comune de calculator și face schimbări permanente în sistemul dumneavoastră inteligent. PCMedik a construit un analizor în sistem și motor de diagnosticare care localizează rapid problemele și le rezolvă, și actualizăm în mod constant software-ul nostru pentru a vă oferi cu noi îmbunătățiri.

Requirements: Pentium 90+ Mhz or Compatible

What's new in this version: Fixed false positive virus warnings the installer and application would present with some antivirus software.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PCMedik on 8 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PCMedik Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (7 votes)
Good
Your rating
Your review