RadarSync PC Updater: driver updates 4.0.0.1.11897

RadarSync PC Updater: driver updates 4.0.0.1.11897

Developer's description
Published by RadarSync Ltd. on 29 May 2020

"Actualizați driverele de dispozitiv pentru a rezolva problemele PC-ului"

RadarSync PC Updater a fost complet modernizat pentru 2012, cu un aspect nou și cu caracteristici de detectare și de instalare chiar mai bune. PC Updater este folosit de milioane de utilizatori pentru a-și menține computerele să ruleze mai rapid, mai sigur și mai bine prin actualizarea fișierelor driver-elor esențiale. Ușor de utilizat și rapid, PC Updater identifică cele mai recente actualizări corecte pentru computerul dvs., vă ajută să descărcați și să le instalați și vă creează o copie de siguranță a tuturor fișierelor!

Obțineți PC Updater astăzi pentru a evita problemele PC-ului, cum ar fi accidentele, găurile de securitate și bug-urile, componentele și perifericele care nu funcționează și un calculator lent. Nu te baza pe Windows Update pentru a ține computerul în siguranță ... Cu PC Updater, știi că primești exact fișierele de care are nevoie calculatorul tău.

PC Updater funcționează verificând computerul împotriva celei mai mari baze de date a driverului de pe planetă. Se caută actualizări pentru fișierele driver instalate de pe computer, vă anunță când acestea sunt disponibile și vă ajută să le descărcați și să le instalați în locul potrivit. Noile actualizări sunt adăugate săptămânal în baza de date a PC Updater, astfel încât folosirea regulată a PC updater este o primă linie excelentă de apărare împotriva problemelor calculatorului și a hackerilor care ar putea profita de găurile de securitate din fișierele învechite.

Requirements: Internet connection. .Net installation.

What's new in this version: Major upgrade: new design; added full driver backup feature; upgrade of driver matching and driver installation process

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested RadarSync PC Updater: driver updates on 29 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
RadarSync PC Updater: driver updates Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review