Secure Windows Pro 2012 4.0.2

Secure Windows Pro 2012 4.0.2

Developer's description
Published by Real Kit Technologies on 28 Apr 2014

"Boost PC de performanță, inclusiv de securitate Broaste"

Secure pentru Windows Pro 2012 este o aplicație sistem care conține atât trucuri ferestre si utilitati .Se da Boost la viteza PC-ului, problemele de reparare și de a da de securitate. Secure pentru Windows oferă toate caracteristicile de top într-un singur pachet inteligent.

Acesta oferă cel mai rapid de optimizare din lume folosit pentru curățare disk, erorile de registry, reparații link-uri sparte (Comenzi rapide) și fișierele duplicate mai repede decât oricând. Acesta susține setările și datele PC-uri mai inteligent, care vă ajută pentru a face PC-ul rula mai repede, de asemenea, oferă o șansă de a recupera spațiu irosit unitate de care este utilizată de fișierele temporare care nu sunt necesare.

Mai mult decât atât, Secure pentru Windows Pro este, de asemenea, de susținere în care se ocupă cu problemele de securitate a datelor și vieții private prin acordarea de protecție a datelor pentru date / setările sensibile. Folosind acest lucru, puteți ascunde / Lock disk, Protect fișiere / foldere. Secure Windows vă oferă mai mult de 26 de instrumente pentru a menține PC-uri de sănătate, performanță, și de securitate, inclusiv sute de setări ascunse disponibile sub forma de trucuri ferestre, care sunt capabile de a restricționa / ferestre dezactiva anumite setări ale meniului Start, Desktop, Explorer, și Internet Explorer, etc

Inclus, alte instrumente sunt viewer proces, istorie curat, add avansat / Remove Programs Uninstaller, rapel de pornire lent, locație implicită changer, foldere goale curate și o mulțime de mai multe instrumente cu interfață ușor de utilizat și proceduri simple, care este tot încorporat în care o cerere numit Secure pentru Windows Pro ...

Requirements: PC running 64 or 32-bit Microsoft Window 7, Vista, XP, or 2000 |256 MB of RAM |30 MB free Disk Space

What's new in this version: 2011 Updated Compatibility on 7 and Vista, Fastest Registry and Junk Cleanner with additional updates.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Secure Windows Pro 2012 on 28 Apr 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Secure Windows Pro 2012 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (3 votes)
Excellent
Your rating
Your review