System Mechanic Free 18.7.3.176

System Mechanic Free 18.7.3.176

Developer's description
Published by iolo technologies, LLC on 22 May 2020
 • Size

  0.56 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  22 May 2020
 • Downloads

  5,060 (2 last week)

"Repar, curat, defragmentarea și tune-up pentru Windows - Free"

System Mechanic Free menține PC-ul rulează la performanțe de vârf și de stabilitate, cu caracteristici avansate de optimizare PC-uri, reparații și întreținere. Folosind 7 instrumente sigure și eficiente, exclusive tehnologii brevetate problemele sale remedieri de registru, defrags hard disk-uri, curăță fișierele nedorite, accelerează descărcările, crește viteza de Windows și asigură o stabilitate maximă a sistemului în curs de desfășurare. Top-evaluat în mod constant, din 1998, această soluție de performanță premiat a fost folosit pentru a menține peste 75 de milioane de PC-uri la nivel mondial fără probleme și rulează ca nou.
System Mechanic Free oferă caracteristici esențiale care rezolva automat erorile, incetiniri și accidente:
- Registry Tuner: Un instrument de rezolvare a problemelor și repararea erorilor sigure, eficiente, și extrem de avansat, Registry Tuner poate diagnostica și rezolva multe cauze comune profunde ale ingheata misterioase, incetiniri, și accidente.
- Instrumentul de optimizare a Startup: elimină automat blocajele de pornire, care poate sufoca viata dintr-un calculator și de a face pentru Windows iau vârstele pentru a începe. De boot ori îmbracă și eliberează resurse pentru performanța generală îmbunătățită.
- Mecanic Memorie: RAM se recuperează de pierderi de memorie orfana si programe siropoase pentru îmbunătățirea sistemului de reacție. Optimizează și defragmentează de memorie pentru programele snappier, descărcări și experiență de joc.
- PC Clar: Efectuează o scanare la nivel de sistem de fișiere nedorite și învechite rămase din aplicații murdar și reporniri neașteptate. În condiții de siguranță curăță dezordine înfunde periculoase, care se acumulează în timp, prin utilizarea de zi cu zi.
- Unitate Accelerator: Executa avansat hard disk defragmentare pentru timpi de accelerare de încărcare pentru Windows, program de pornire, și viteza de ansamblu a sistemului.
- Comandă rapidă de reparare: Găsește și repară pictograme rupte sau corupte de comandă rapidă Windows care pot reprezenta rădăcina problemelor de frustrant pe un PC în alt mod stabil în mod automat.
- Connection Repair Internet: vindecã automat conexiunile la internet și rupte cronic instabile pentru a te întoarce online și păstrați conectat atunci când aveți nevoie cel mai mult să fie.

Requirements: 64-bit/32-bit Windows 10, 8.x, 7, Vista, XP with an internet connection.

What's new in this version: New version allows you to stop hidden Windows® 10 services to enhance your privacy. Now you can stop Windows® 10 from sharing your bandwidth to boost your network speed. Dark Mode provides improved text readability, better contrast and decreased eye fatigue. Two system scan modes: Quick and Deep.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested System Mechanic Free on 22 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Infected
System Mechanic Free Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (10 votes)
Good
Your rating
Your review