Tao ExDOS 2012 10.0.440

Tao ExDOS 2012 10.0.440

Developer's description
Published by Tao Computing Solutions on 20 Nov 2020

"Suport complet pentru DOS pe noile sisteme Windows."

Linia de produse Tao ExDOS 2012 este o soluție completă și dovedită comercial pentru aplicațiile bazate pe DOS și Win16bit în Windows 7, Vista, XP, 2000 și Windows Terminal Servers. Tehnologia utilizată în produsele Tao ExDOS 2012 este protejată și nu este disponibilă în niciun alt produs de pe piață.
Motoarele software utilizate pentru produs au fost dezvoltate de peste 5 ani și testate pe deplin pentru suport complet și funcționare impecabilă în orice mediu.

Linia de produse acoperă orice număr de probleme întâlnite zilnic de utilizatorii DOS în cadrul sistemelor moderne de operare, cum ar fi:
* Executarea aplicațiilor DOS într-un mediu nativ simulat.
* Permiterea aplicațiilor DOS să ruleze în modul Full Screen, de asemenea în Windows 7 și Vista cu interfața de utilizator Aero activată.
* Imprimarea pe orice imprimantă, inclusiv fișiere WinPrinters, Fax, PDF, imagine (GIF, TIFF, JPEG, BMP) și documente (Word, RTF, HTML, Text).
* Îmbunătățirea imprimării din aplicațiile DOS cu funcții avansate, cum ar fi adăugarea imaginilor logo-ului companiei, textul antetului și subsolului, precum și modificarea marjelor și rotirea documentelor tipărite.
* Executarea aplicațiilor DOS în medii multi-utilizator, cum ar fi Windows Terminal Server.
* Activarea modurilor de protecție paralelă (LPT), utilizând portul paralel la bord, precum și adaptoarele PCI / PCMCIA / Express de la terțe părți.
* Afișarea și tipărirea paginilor de cod non-engleză (limbi) precum și a codurilor ANSI.
* Îmbunătățirea performanței aplicației DOS, o problemă critică în medii multi-utilizator, cum ar fi serverele terminale Windows.
* Îmbunătățirea utilizării tastaturii și a mouse-ului în aplicațiile DOS.
* Rezolvarea multor erori comune Runtime și NTVDM.
* Rezolvarea mai multor probleme de afișare.
* Permiterea controlului deplin al spațiului de memorie și de mediu furnizat pentru aplicația DOS.
* Îmbunătățirea modului de afișare a ferestrelor, precum și permiterea selectării fontului utilizat pentru afișare din biblioteca de fonturi Windows.
* Mai multe caracteristici ...

Requirements: 32-bit OS

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Tao ExDOS 2012 on 6 Apr 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Tao ExDOS 2012 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review