WinCleaner UAC Switch 1.0

WinCleaner UAC Switch 1.0

Developer's description
Published by Business Logic Corporation on 1 Jul 2014
 • Size

  0.79 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  1 Jul 2014
 • Downloads

  202 (1 last week)

"Controla comportamentul de Windows Vista UAC."

UAC scurt pentru Control cont utilizator - de asemenea mentionat ca Mod aprobare Admin este o caracteristică nouă de Windows Vista.

Multe acțiuni pe care le efectuează în mod normal în Windows Vista înainte de a cere privilegii de administrator acum și așa Vista va cere permisiunea înainte de a va continua cu aceste sarcini. Sarcinile care necesită privilegii și solicitările de administrator pentru a continua sunt după cum urmează:

- Instalare și ne-instalarea de aplicații
- aplicații care necesită privilegii Run Admin - cum ar fi software-ul utilitar
- Pentru a rula configurații ferestre sau setare schimbare - de exemplu. Firewall etc.
- Pentru a accesa anumite zone ale sistemului de fișiere Vista și altele

WinCleaner UAC Comutare vă va permite să controleze comportamentul UAC. UAC Comutare vă va permite să setați UAC, astfel că este mai puțin enervant dacă nu aveți nevoie de ea pe tot timpul. Pune-l în modul silențios și nu te va deranja cu multe solicitări de confirmare, dar va continua să ofere siguranță atunci când se utilizează Internet Explorer.

Dacă aveți nevoie de un control complet al Windows așa cum ați avut-o în Windows XP, puteți lăsa WinCleaner UAC Comutator opri complet de UAC. Acest lucru nu este, în general, recommened dacă nu aveți încredere aplicațiile pe care le utilizați în mod regulat și ai firewall bun și de protecție a malware-ului pentru sistemul dumneavoastră.

Dacă sunteți un utilizator experimentat și aveți o înțelegere a modului de a gestiona Windows în mod corespunzător și, deoarece UAC nu va proteja Windows împotriva malware-ului, care este funcția de software anti-malware, aceasta este, în general, în condiții de siguranță pentru a seta UAC să se liniștească Mode. Utilizați WinCleaner UAC Switch desprindă-vă de constante confirmările de permisiune enervant.

Requirements: Windows Vista

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WinCleaner UAC Switch on 4 Jul 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WinCleaner UAC Switch Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review