WinTools.net Classic 20.5

WinTools.net Classic 20.5

Developer's description
Published by WinTools Software Engineering on 20 May 2020

"Creșterea performanței sistemului de operare."

WinTools.net este o suită de instrumente pentru creșterea performanței sistemului de operare. WinTools.net indeparteaza curat software nedorite de la unitățile de disc și referințe moarte din Windows registry. WinTools.net va pune in controlul de Windows procesul de pornire, de monitorizare de memorie și vă oferă puterea de a personaliza setările de desktop și de sistem pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

WinTools.net dispune de următoarele instrumente:

Clean Uninstaller - Acest instrument este folosit atât pentru software-ul corect eliminarea și pentru monitorizarea schimbărilor efectuate la unitatea de hard disk, MS Windows registry și fișierele de sistem în timpul instalații de program.

Scanare fișiere - Acest instrument este folosit pentru curatarea periodica a hard disk de la trimiteri morți, nedorite și fișierele învechite produse de software diferite. Aceste fișiere și referințe rămân pe hard disk și de a crește timpul de acces unitate.

Registrul de scanare - Acest instrument este folosit pentru curatarea periodica a registrului MS Windows de la aplicații neutilizate rămas după dezinstalarea și de trimiteri invalide care reduce viteza sistemului și de timp sistem de încărcare.

Start Up - Acesta este un manager de pornire. Acest instrument vă permite să monitorizeze, adăuga, elimina, permit și / sau dezactiva elemente individuale de pornire. Puteți ajusta, de asemenea, cererile inițializată în timpul procesului de încărcare a sistemului de operare.

Tweak UI - Acesta este un set de ajustări suplimentare legate de siguranța, capacitatea de sistem și de preferințele utilizatorului și care nu sunt incluse în componentele de bază ale MS Windows.

Requirements: MS Windows

What's new in this version: version 20.5 (May 20, 2020) + loading speed was increased + program size was decreased

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WinTools.net Classic on 20 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WinTools.net Classic Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review