Wise Care 365 5.6.1

Wise Care 365 5.6.1

Developer's description
Published by WiseCleaner.com on 21 Nov 2020
 • Size

  11.02 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  21 Nov 2020
 • Downloads

  56,572 (1 last week)

"Un utilitar all-in-one TuneUp"

Înțeleptul Îngrijire 365 oferă cea mai bună soluție pentru a îmbunătăți performanța PC-ului. Acesta nu numai promite o utilizare ușoară mort, dar aduce, de asemenea, avantajul de a full-featured, practic și economic. Cu ajutorul ei, calculatorul nu va rula lent din nou! Înțelept de îngrijire 365 este format din cinci părți: PC Checkup, System Cleaner, Sistem Tune-up, Protector de confidențialitate și de monitorizare a sistemului. PC Checkup poate verifica starea de funcționare a întregului PC, marchează starea sa de sănătate cu 10 ca scorul completă și apoi va afișa soluții rapide fix. System Cleaner vă va ajuta să scanați și să curățați intrările invalide de registry, fișiere inutile, coș de gunoi de browsere și componente de ferestre, etc De asemenea, subțire în jos de sistem și de a gestiona fișiere mari. Cu System Tuneup, puteți optimiza sistemul și rețeaua, discul defragmentare și registrul; gestiona pornire & servicii și meniul contextual. Protector de confidențialitate va șterge istoricul de navigare, cum ar fi imagini vizionate, vizionat filme / fișiere video, fișiere accesate și vizitate pagini, pentru a preveni sau a fișierelor de date de a fi recuperate de către software-ul de recuperare, și de a genera tot felul de parole pentru tine. Monitorizarea sistemului este o caracteristică nouă adăugată la procesele de sistem și informații hardware prezentare generală cum ar fi utilizarea de temperatură și de memorie, etc 365 include, de îngrijire înțelept, de asemenea, funcția de restaurare și planificator. Mai mult, veți găsi o viteză de până mingea, care poate afișa utilizarea memoriei și a temperaturii procesorului. In plus, Avatare și suport tehnic gratuit sunt oferite pentru utilizatori înregistrați. Piei și fișierele de ajutor sunt oferite pentru toți utilizatorii înțelepte. Înțelept de îngrijire 365 poate rula pe XP, Vista, Win7 și Win 8 (ambele de 32 de biți și 64 de biți). Toate în toate Wise Îngrijire 365 este, fără îndoială, un instrument puternic care poate face să vă bucura de utilizarea PC-ului în orice moment.

Requirements: No Special Requirements

What's new in this version: 1, Fixed a minor bug in scheduled tasks in non-Windows 10 systems. 2, Added the function of displaying system information in System Monitor. 3, Improved the mechanism of detecting Utilities updates. 4, Fixed some other minor bugs. 5, Updated various translations.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Wise Care 365 on 21 Nov 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Wise Care 365 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (330 votes)
Excellent
Your rating
Your review