imlSoft RAMDisk App Optimizer 4.1.1

imlSoft RAMDisk App Optimizer 4.1.1

Developer's description
Published by imlSoft International LLC. on 17 Oct 2012

"Boost performanța aplicațiilor whith RAM Unitate"

imlSoft RAMDisk App Optimizer este o aplicație disc RAM de înaltă performanță, care vă permite să aibă un disc pe computer stocat în întregime în memorie. Ca memoria este mult mai rapid decât hard disk-uri fizice, este logic pentru a stoca date temporare pe un disc rapid în memorie pentru a realiza o performanță mai mare. Oricare ar fi munca ta este, citiți mai departe pentru a afla ce un disc RAM vă poate oferi.
Programul creează un disc virtual reședința în RAM calculator accesibil în Windows Explorer și alte aplicații, permițându-vă pentru a stoca informații temporare pe acest disc. În plus, Windows poate fi configurat pentru a utiliza discul de fișierele temporare, astfel încât sistemul și cele mai multe aplicații vor utiliza rapid disc în memorie pentru date temporare. Ca Windows și aplicații de la terți crea adesea un număr mare de fișiere temporare pentru o perioadă scurtă de timp doar, cu ajutorul unui disc de memorie RAM va extinde durata de viață hard disk prin care economisesc-l de la citire și scriere excesivă.
Calculatoare moderne sunt echipate cu cel puțin 1 GB de RAM, cu toate acestea cele mai multe ori există o mulțime de memorie neutilizate, care ar putea fi folosite ca o alternativă de înaltă performanță cu mai lent de stocare pe hard disk. Acest produs vă permite să creați orice număr de discuri RAM virtuale limitate doar de memoria disponibilă. De asemenea, puteți lucra cu imaginile de pe disc și discuri RAM asociate cu un fișier de pe disc, care asigură datele dumneavoastră este păstrată între sesiuni.

What's new in this version: Upgrade to 4.1

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested imlSoft RAMDisk App Optimizer on 17 Oct 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
imlSoft RAMDisk App Optimizer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review