Actual Virtual Desktops 8.14.3

Actual Virtual Desktops 8.14.3

Developer's description
Published by Actual Tools on 23 Jan 2020
 • Size

  8.10 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $19.95 Buy full version
 • Updated

  23 Jan 2020
 • Downloads

  679 (1 last week)

"Organiza! Da fiecare activitate propriul desktop!"

În cazul în care computerul este locul de muncă, cu acest manager de desktop virtual va fi capabil de a crește productivitatea suficient - lucru pe mai multe sarcini în același timp și rămâne concentrat doar pe cele de care aveți nevoie în acest moment. În plus, nu veți fi distras de ceea ce nu este în prezent de urgență sau necesar și prin mulțimea de ferestre pe desktop și pictograme de pe bara de activități dvs., așa cum veți vedea doar cele care sunt legate de locul de muncă actual.

Real Virtual Desktop este un manager de desktop virtual, care permite crearea unui mediu de lucru, activitatea sa concentrat și scoateți distragere inutile de împrăștiere multitudinea de îngrămădite ferestre de aplicații pe o serie de desktop-uri virtuale independente și gruparea aplicațiile de pe desktop-uri de activități au implicat în . Cu reale desktop-uri virtuale, puteți crea cât mai multe desktop-uri virtuale, dacă este necesar, înlocuirea desktop-ul unic, de multe ori supraaglomerate pentru Windows, și să utilizeze puterea deplină a sistemului de operare, inclusiv utilitare de sistem pentru Windows, în orice fereastră de pe oricare din numeroasele tale desktop-uri virtuale.

Puteți aranja aplicațiile de pe desktop-uri de mână sau au făcut asta în mod automat programul. Pentru a aranja automat ferestre de aplicații, pur și simplu defini regulile spun programul pe care desktop sigur fereastra este de a fi trimis de fiecare dată când este lansat.

Programul instalează perfect, nu are nevoie de configurare extinse sau în profunzime expertiză calculator. Pentru a identifica rapid fiecare dintre desktop-uri virtuale, puteți seta tapet personalizat pe fiecare desktop. Pentru a comuta rapid între desktop-uri, aveți posibilitatea să atribuiți taste personalizate pentru fiecare desktop virtual. Și de a gestiona ferestrele manual în infrastructura de desktop-uri virtuale, puteți utiliza tipic elementele de control fereastră, cum ar fi buton suplimentar legendă, elementul special în meniu fereastră sistemul de fiecare fereastră de, taste personalizabile, etc

Requirements: P-III 600+ CPU, 512+ Mb RAM, 10+ Mb free space on HDD

What's new in this version: 1) Added: Resizing Virtual Desktop Switcher on-the-fly. 2) Fixed: Numerous issues in Virtual Desktops. 3) Fixed: Rare random crashes of running apps. 4) Fixed: Some incompatibility issues with Chromium-based apps. 5) Fixed: Numerous issues with extra title buttons.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Actual Virtual Desktops on 25 Jan 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Actual Virtual Desktops Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review