Folder Marker Home - Changes Folder Colors 4.4.1

Folder Marker Home - Changes Folder Colors 4.4.1

Developer's description
Published by ArcticLine Software on 16 May 2020

"# 1 culoare dosar și Icon Changer pe Internet"

Folder Marker Home este un ajutor puternic special conceput pentru munca la domiciliu. Acesta vă permite să schimbați rapid culoarea dosar sau marca dosare pentru a indica prioritate (ridicat, normală, scăzută), nivelul de completitudine proiect (realizat, pe jumătate făcut, planificate), de statutul de muncă (aprobat, a respins, în curs) și tipul de informații stocate în director (locul de muncă, importantă, temp și fișierele private,).
Icoanele din Folder Marker sunt auto-explicative și includ mai multe culori, atat inchise si deschise, mai multe categorii, și le desfășoară litere și cifre. Desigur, setul implicit de icoane poate fi extins cu un număr nelimitat de icoane noi pe care le puteți descărca de pe internet, sau crea vă în editorul icoana.
Cum de a schimba icoane dosar, prin utilizarea Folder Marker?
Selectați o pictogramă din meniul clic-dreapta a unui dosar.
Asta este! Doar un singur pas pentru a schimba o pictogramă de folder! E bine sau ce? Utilizarea Folder Marker Acasă nu ar putea fi mai simplu. Designerii aplicației vrut să facă posibilitatea de a schimba o pictogramă de folder sau o culoare dosar ca nedureroase posibil și le-au făcut o treabă remarcabilă. Folder Marker este # 1 dosar culoare și Icon Changer de pe Internet!
Utilizatorii pot profita de o mare flexibilitate de personalizare. Puteți, de exemplu, modifica un meniu clic-dreapta a unui dosar prin adăugarea de noi elemente și categorii de meniu și atribuirea de icoane pentru a le. Utilizatorul poate alege pentru a face dosare, personalizate cu Folder Marker Acasă, distribuibil. Acest lucru înseamnă o pictogramă culori rămâne neschimbat, chiar dacă directorul este copiat pe un calculator nou sau sistemul a fost
re-instalat. De asemenea, puteți aplica o pictogramă selectat pentru toate subfolderele dintr-un anumit dosar.
Folder Marker Home este un instrument drăguț accesoriu desktop care este în valoare de e greutate virtuală în aur, datorită agonia și frustrarea se poate salva atunci când veți găsi că este dificil de a localiza folderul care aveți nevoie. Mulți oameni folosesc programul pentru a schimba icoane dosar doar pentru că Folder Marker Principala făcut-o distracție.

Requirements: Win XP or higher, Pentium 60 Mhz or higher, 512 Mb RAM

What's new in this version: + The Support of Windows 8 has been added. + Other

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Folder Marker Home - Changes Folder Colors on 16 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Folder Marker Home - Changes Folder Colors Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (5 votes)
Good
Your rating
Your review