Folder Marker Pro - Changes Folder Icons 4.4.1

Folder Marker Pro - Changes Folder Icons 4.4.1

Developer's description
Published by ArcticLine Software on 16 May 2020

"# Icon 1 folder și schimbător de culoare de pe net!"

Folder Marker Pro este asistent inteligent, un luptător înflăcărat pentru confortul dumneavoastră și de a beneficia. Această extensie shell la îndemână este conceput special pentru munca de birou. Acesta vă permite să marcați dosare importante, cu icoane, culori sau imagine-codificate, în scopul de a le face mai ușor de la fața locului, printre alte sute de dosare galbene similare cu aspect. Puteți marca dosare de prioritate (mari, normale, scăzute), nivel complet de proiect (realizat, pe jumătate făcut, planificate), de statutul de muncă (aprobat, a respins, în curs), și tipul de informații stocate în (locul de muncă, importantă, temp și fișiere privați).
Folder Marker Pro este versiunea cea mai funcțională din toate edițiile Folder Marker lui. Acesta suporta toate funcțiile Folder Marker Acasă și Folder Marker Free plus permite personalizarea folderele de pe rețea și conține pictograme suplimentare pentru munca de birou.
Pictogramele din Folder Marker Pro sunt auto-explicative și includ multe culori inchise si deschise, mai multe categorii, și ei, de asemenea, pot transporta litere și cifre. Desigur, setul implicit de icoane poate fi extins cu un număr nelimitat de icoane noi pe care le puteți descărca de pe net.
Oamenii folosesc diferite trucuri "de organizare", pentru a face munca lor mai eficientă. Unul dintre trucuri este de a pune documentele pe hârtie în dosare de culori diferite. Acest lucru este convenabil, deoarece acestea pot găsi un document instantaneu atunci când este nevoie, fără a fi nevoie să-și petreacă timpul în căutarea pentru documentul în dosare similare cu aspect picioare pe raft! În cazul în care acest truc funcționează bine pentru hârtie, de ce să nu-l folosească pentru a organiza documente electronice și fișiere, precum?
Dacă examinați frecvent fișiere și foldere și-ar dori abilitatea de a evidenția foldere în Windows Explorer, Folder Marker Pro este pentru tine. Doar faceți clic cu butonul din dreapta într-un folder, Mark Folder, și alegeți pictograma sau culoarea pentru dosarul (sunt multe). Simplu! Done!

Requirements: Win XP or higher, Pentium 60 Mhz or higher, 512 Mb RAM

What's new in this version: + The Support of Windows 8 has been added. + Other

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Folder Marker Pro - Changes Folder Icons on 16 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Folder Marker Pro - Changes Folder Icons Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (5 votes)
Good
Your rating
Your review