Take Command x64 19.00

Take Command x64 19.00

Developer's description
Published by JP Software on 5 Sep 2016
 • Size

  26.63 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $79.95 Buy full version
 • Updated

  5 Sep 2016
 • Downloads

  525 (1 last week)

"Un puternic interpretor de comenzi GUI pentru Windows"

Ia Command oferă o nouă abordare a de lucru în Windows, aducând utilizatorilor puterea de la linia de comandă și ușurința de utilizare a interfeței Windows. Ia Command acceptă comenzi CMD.EXE existente și fișiere lot, și adaugă mii de noi caracteristici, oferindu-vă mai multă putere și flexibilitate decât ai imaginat vreodata. Iar utilizatorii CMD și PowerShell va iubi Ia ferestre consola file de comandă și integrare coajă Windows. Preia comanda adaugă caracteristici, cum ar fi extinse contextuale on-line de ajutor, comenzi de monitorizare coajă, plugin-uri, alias-uri pentru comenzile utilizate în mod obișnuit, un puternic editor de linie de comandă, istorie rechemare, finalizare nume de fișier (chiar și într-o rețea), comandă și ferestre pop-up istorie director, și a extins căutările director pe care le puteți lua pentru orice director de pe sistemul dvs. prin introducerea doar o parte din numele acestuia. Ia Command extinde dosarul pentru Windows manipulare comenzi, oferindu-vă posibilitatea de a copia, muta, șterge, sau lista de mai multe fișiere cu o singură comandă, precum și adăugarea de FTP și suport HTTP (inclusiv SSL și SSH). Puteți selecta sau exclude fișiere din orice comanda de data, ora, dimensiunea, și metacaractere extinse pentru flexibilitate extraordinară. Utilizatorii fișier batch va fi uimit de puterea și viteza preia comanda adauga la fișiere lot de Windows, cu o serie de noi comenzi de lot și un puternic debugger lot cu pas cu pas singur, puncte de oprire, sintaxă colorat, ferestre pop-up variabile, și de editare. Limba lot extins în preia comanda include subrutine, DO declarații, IF THEN ELSE, declarații SWITCH, eroare de manipulare, mai mult de 190 de comenzi interne și 550 de variabile interne. Și dacă nu vă place comportamentul implicit, preia comanda vă permite să reglați configurația acestuia, fie prin dialoguri interactive sau pe linie de comandă.

Requirements: 60Mb free disk space

What's new in this version: Over 300 new features since v18, including 8 new and 25 updated internal commands, 31 new or updated variables and variable functions, batch debugger profiler, updated Everything Search, typed variables, programmable tab completion, and a new File Explorer window.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Take Command x64 on 5 Sep 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Take Command x64 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review